Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Γης Μαδιάμ» σε παραλία: Γονείς πιάστηκαν στα χέρια μπροστά στα παιδιά τους - Αδιανόητα σκηνικά

Χαμός...

12 Ιουλίου 2021 14:17
«Γης Μαδιάμ» σε παραλία: Γονείς πιάστηκαν στα χέρια μπροστά στα παιδιά τους - Αδιανόητα σκηνικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπουνιές και κλωτσιές σε παραλία της Πελοποννήσου έπαιξαν δύο άνδρες, επειδή ο ένας ενοχλούνταν με το παιδί του άλλου. Κουβέντα στην κουβέντα, λόγο στο λόγο, επιχείρημα στο επιχείρημα, τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν κι οι δυο τους ήρθαν στα χέρια. Ενώ, ένας επιβάτης έριξε μπουνιά σε αστυνομικό που του έκανε παρατήρηση για μάσκα.

Κι είναι θαύμα που δεν ενεπλάκησαν κι άλλοι, αφού αμέσως σχηματίστηκαν δύο αντίπαλα στρατόπεδα, άνθρωποι που έπαιρναν το μέρος του ενός αλλά και του άλλου.

Η μία πλευρά υποστήριζε ότι «όλοι έχουν δικαίωμα στην ξεκούραση, άρα δεν μπορεί κάποιος να αφήνει το παιδί του να ουρλιάζει και να ενοχλεί όλους τους υπόλοιπους», ενώ η άλλη πλευρά υποστήριζε ότι «παιδιά είναι, δεν γίνεται να τα έχουμε όλο το χρόνο με ‘μη’ και ‘μη’».

Ξύλο σε παραλία της Πελοποννήσου

Τελικά, άδειασαν και οι δύο ομπρέλες, αφού οι εμπόλεμες πλευρές έφυγαν, με την ιστορία να γίνεται το μοναδικό θέμα συζήτησης όλη την ημέρα.

Χανιά: Άγριο ξύλο στη μέση του δρόμου

Το βίντεο τραβήχτηκε πάνω από τη διασταύρωση Κισσάμου και Μονής Γωνιάς, μέρα μεσημέρι. Βέβαια η καταγραφή ξεκινάει όταν η συμπλοκή είναι ήδη σε εξέλιξη και δεν είναι σαφές ποιος την ξεκίνησε και γιατί.

Μεταξύ άλλων φαίνεται μια γυναίκα και ένας ιερέας που προσπαθούν μάταια να ηρεμήσουν την κατάσταση. Τα πνεύματα όμως οξύνονται ιδιαίτερα και μετά από μερικά δευτερόλεπτα, πέφτουν μπουνιές και κλωτσιές στο σημείο.

Περαστικοί και οδηγοί αυτοκινήτων κοιτούν αποσβολωμένοι για ώρα, χωρίς να πλησιάζουν. Κάποιοι ρωτούν για να μάθουν την αιτία του επεισοδίου που συνεχίζεται μπροστά τους. Στο τέλος εμφανίζεται και ένα περιπολικό της αστυνομίας.

Άγριος ξυλοδαρμός ομοφυλόφιλου στη Ναύπακτο

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού φαίνεται ότι έπεσε ένας νεαρός άνδρας στη Ναύπακτο, όταν περίπου 6 με 9 άτομα τον άφησαν αιμόφυρτο έξω από το σπίτι του.

Αμέσως μετά τον τραυματισμό του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου για τις πρώτες βοήθειες. Ο άνδρας ήταν σε σοκ και δεν ήξερε ούτε σε ποιο νοσοκομείο βρίσκεται.

Στις φωτογραφίες που ανήρτησε φαίνονται τα χτυπήματα και επισημαίνει ότι στοχοποιήθηκε εξαιτίας της διαφορετικότητάς του. «Αυτή είναι η Ελλάδα μας… Η χώρα μας […] Να μην ξέρετε τι θα πει σεβασμός… Να μην ξέρετε τι θα πει “έχω την επιλογή”… Καιρός να μάθετε λοιπόν ότι δεν σας χρειαζόμαστε για να υπάρξουμε» γράφει μεταξύ άλλων.

Άγριος ξυλοδαρμός ομοφυλόφιλου στη Ναύπακτο!

Με αφορμή τον ξυλοδαρμό του άνδρα έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο λιμάνι της Ναυπάκτου με σύνθημα «Λιτότητα, ανεργία, σεξισμός, ανθρώπινος δεν γίνεται ο καπιταλισμός!». Στην ανακοίνωση των νεαρών που συμμετείχαν αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Οι δρόμοι δεν είναι ασφαλείς, όταν ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα χλευάζονται, κακοποιούνται, δολοφονούνται επειδή η φύση τους δεν ταιριάζει στα γούστα των κακοποιητών, των δολοφόνων».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share