Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αποκαλύψεις για τον πατροκτόνο με το αλυσοπρίονο στα Τρίκαλα: «Ο πατέρας του τον μάλωνε συνέχεια - Είχε αδυναμία στη μαμά του» (video)

«Ήταν πολύ καταπιεσμένο παιδί. Είχε αργήσει να κάνει παιδί και τον είχε όλο “μη και μη”»

19 Φεβρουαρίου 2024 15:29
Αποκαλύψεις για τον πατροκτόνο με το αλυσοπρίονο στα Τρίκαλα: «Ο πατέρας του τον μάλωνε συνέχεια - Είχε αδυναμία στη μαμά του» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Συγγενείς του πατροκτόνου από τα Τρίκαλα μίλησαν για τη σχέση μεταξύ πατέρα και γιου καθώς επίσης και τη σχέση του δράστη με τη μητέρα του.

Θεία του 46χρονου πατροκτόνου μίλησε σήμερα στο Star, λέγοντας ότι είναι ένα καταπιεσμένο παιδί που είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του. «Ήταν πολύ καταπιεσμένο παιδί. Είχε αργήσει να κάνει παιδί και τον είχε όλο “μη και μη”. Είχε αδυναμία στη μαμά του. Πέθανε η μάνα του, την αγαπούσε πολύ. Τώρα τι του έφταιγε, ποιος ξέρει; Δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ από την κηδεία της μητέρας του και μετά. Θα πάει στο ψυχιατρείο. Τόσο μίσος; Τόσο;», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε ο γαμπρός του 77χρονου θύματος, ο οποίος σημείωσε: «Ήταν γλυκό παιδί. Ό,τι ήθελες το έκανες. Είχαν καβγαδάκια χρόνια. Δεν ξέρω τι συνέβη. Πώς φτάσανε σε αυτό το σημείο. Δεν το χωράει το μυαλό μου. Ο πατέρας του τον μάλωνε συνέχεια. Το παιδί μεγαλώνοντας, σιγά σιγά ήθελε να πάρει το μαγαζί. Ό,τι έλεγε το παιδί, ήταν αντίθετος ο πατέρας. Δεν άφηνε το παιδί να πάρει πρωτοβουλίες».

Το πρωί της Δευτέρας (19/2), η εκπομπή «Πάμε Δανάη» επικοινώνησε με έναν από τους φίλους του 46χρονου, λέγοντας αρχικά ότι «είναι καλό παιδί, και ο δράστης και το θύμα. Τον ήξερα, γνωριζόμαστε χρόνια. Κατασκεύαζαν καρέκλες, νοίκιαζαν καρέκλες σε πανηγύρια, γάμους. Τώρα το πώς έγινε, τι να πω. Έχουμε “μείνει” και εμείς, έχουμε πάθει σοκ. Τον δράστη τον ήξερα καλά, καφέ πίναμε, γείτονας ήταν. Τι να σου πω τώρα, αυτό ήταν ακραίο, πώς προέκυψε τι και πώς δεν μπορώ να ξέρω».

Σε ερώτηση των συντελεστών της εκπομπής για το αν είχε διαφωνίες με τον πατέρα του είπε: «Όχι. Αν κάπως αυτοί είχαν τα δικά τους, πάντως εν είχαν δείξει κάποια δείγματα, ούτε φασαρίες έκανε στη γειτονιά. Γνωριζόμαστε χρόνια, τα μαγαζιά μας είναι 30 χρόνια. δεν υπήρχαν φασαρίες εδώ πέρα».

Τέλος, ανέφερε ότι: «ο δράστης είναι ανύπαντρος, δεν έχει παιδιά. Τους έβλεπα κάθε πρωί, πήγαινε στο μαγαζί ο κόσμος. Ήσυχοι ήταν. Δεν είχαμε δείγματα, για να δούμε κάτι παραπάνω. Η μητέρα του είχε πεθάνει, έχει κάμποσο καιρό».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share