Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Μακελειό στη Γλυφάδα: Ο Αιγύπτιος δράσης είχε βαπτιστεί χριστιανός από τη μητέρα του θύματος!

Ο έντονος καβγάς που προηγήθηκε του τριπλού φονικού

13 Φεβρουαρίου 2024 08:35
Μακελειό στη Γλυφάδα: Ο Αιγύπτιος δράσης είχε βαπτιστεί χριστιανός από τη μητέρα του θύματος!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μακελειό στη Γλυφάδα: O δημοσιογράφος του Star Αλέξανδρος Γύγος, μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα, από τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρίας στη Γλυφάδα, τις τελευταίες πληροφορίες για το πώς ξεκίνησε το μακελειό.

Όπως φαίνεται ο δράστης ζήτησε μία δεύτερη ευκαιρία από την ιδιοκτήτρια Μ. Κ., να ξαναπροσληφθεί δηλαδή, αλλά όταν αυτό δεν συνέβη, «απασφάλισε» με αποτέλεσμα να σκοτώσει τρία άτομα. Παράλληλα, σπάραξε η γυναίκα του καπετάνιου, Ηλία Κουκουλάρη, που πυροβολήθηκε πισώπλατα.

Ο δράστης βρισκόταν σε μια ιδιαίτερη ψυχολογική κατάσταση, καθώς πριν ένα μήνα έχασε τη δουλειά και το σπίτι που έμενε, λόγω και της ενδοοικογενειακής διαμάχης στη ναυτιλιακή εταιρεία.

Του τριπλού φονικού προηγήθηκε έντονος καβγάς, με αποτέλεσμα να πάθει τελικά το «δολοφονικό αμόκ». Ο Αιγύπτιος εργαζόταν 36 χρόνια στην εφοπλιστική οικογένεια, ενώ είχε βαπτιστεί χριστιανός από τη μητέρα του θύματος!

Ο Αιγύπτιος δράσης είχε βαπτιστεί χριστιανός από τη μητέρα του θύματος

Ηλίας Κουκουλάρης: Ο καπετάνιος που κοίταξε στα μάτια τον μακελάρη της Γλυφάδας - «Θυσιάστηκε για να σώσει τους άλλους» (Video)

Aνάμεσα στα θύματα, του αιματοκυλίσματος στη Γλυφάδα είναι και ο καπετάνιος Ηλίας Κουκουλάρης, ο οποίος ήταν οικονομικός διευθυντής στη ναυτιλιακή εταιρία.

Από τη μια στιγμή στην άλλη έγινε ο ήρωας της ημέρας, καθώς θυσιάστηκε για να προστατέψει τα αφεντικά του. Προσπάθησε να αφοπλίσει τον δράστη και εκείνος τον πυροβόλησε πισώπλατα. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την επίσημη ανακοίνωση του Σπύρου Καρνέση για το τριπλό φονικό στη ναυτιλιακή.

«Δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε… Θυσιάστηκε για να σώσει κάποιους άλλους ανθρώπους» δήλωσε συντετριμμένος ο αδελφός του Κλεάνθης Κουκουλάρης.

«Ήταν ένας κύριος, ένας ήρωας»

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τον Ηλία Κουκουλάρη, τον άνθρωπο που έβαζε πάνω από όλα τους άλλους, τον καπετάνιο, που μαθημένος στα δύσκολα, δεν δείλιασε όταν είδε την καραμπίνα. Μπήκε μπροστά βάζοντας ασπίδα το κορμί του. Έπεσε σαν ήρωας στην προσπάθειά του να σώσει τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης.

«Πυροβόλησε πισώπλατα τον πεθερό μου»

Ο γαμπρός του καπετάνιου Φάνης Κιναίδης, δήλωσε: « Ήτανε μαζί με το γαμπρό της πλοιοκτήτριας και μπήκε ο κακοποιός μέσα με την καραμπίνα. «Πήγε ο πεθερός μου να τον αφοπλίσει, να του αρπάξει την καραμπίνα και αυτός έβγαλε από την τσέπη ένα περίστροφο και τον πυροβόλησε από πίσω στην πλάτη».

Έξω από την εταιρία, που έγινε το μακελειό, η μία από τις κόρες του σε κατάσταση σοκ προσπαθούσε να μάθει λεπτομέρειες. Όταν χτύπησε το τηλέφωνο στο σπίτι και έμαθε για τους πυροβολισμούς έφυγε σαν τρελή. «Από σύμπτωση ζω», είπε, με τρεμάμενη φωνή.

«Μας πήραν τηλέφωνο, το είδαμε στις ειδήσεις, και πήραμε τους υπαλλήλους … έπαιρνα εγώ όλους τους υπαλλήλους και έτσι έμαθα ότι έχουνε βγει έξω και ότι κάποιος μπήκε και άρχισε να πυροβολεί» δήλωσε στο Star.

Πίσω στο σπίτι η σύζυγός του ήλπιζε πως ο 75χρονος καπετάνιος δεν ήταν ανάμεσα στους νεκρούς. Ποτέ της – όπως λέει, δεν τον είχε ακούσει να μιλάει για τον Αιγύπτιο.

«O γαμπρός μου με πήρε από το γραφείο του γιατί δουλεύει και αυτός στον Πειραιά. Και τώρα βλέπω την τηλεόραση, ούτε είχα καταλάβει ακριβώς, δεν είπανε διεύθυνση. Είναι καπετάνιος και έχει τελειώσει και οικονομικά. Δεν ξέρω τον Αιγύπτιο» ανέφερε στην εκπομπή TLIVE του Alpha.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share