Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Εγώ θα βρω τον δολοφόνο της συντρόφου μου που να χαθεί ο κόσμος»: Όταν ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου έπαιζε θέατρο μπροστά στις κάμερες (Video)

Θυμίζει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο από τα Γλυκά Νερά!

9 Ιανουαρίου 2024 10:36
«Εγώ θα βρω τον δολοφόνο της συντρόφου μου που να χαθεί ο κόσμος»: Όταν ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου έπαιζε θέατρο μπροστά στις κάμερες (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Το άγριο έγκλημα με θύμα τη 41χρονη έγκυο εξιχνιάστηκε και αποκαλύφθηκε ότι ο 39χρονος σύντροφός της ήταν ο δράστης μαζί με έναν φίλο του. Παράλληλα, "κάγκελο" έμεινε ο πρώην σύντροφος της 41χρονης εγκύου που έμαθε από ρεπόρτερ του ANT1 την δολοφονία της.

Ο 39χρονος πάντως, πριν τις αποκαλύψεις, έπαιζε θέατρο μπροστά στις κάμερες, ενώ δεν δίστασε να εμφανίσει ένα ρούχο της 41χρονης, το οποίo, όπως υποστήριξε, φορούσε κατά την εξαφάνισή της, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η ίδια επέστρεψε στο σπίτι τους και στη συνέχεια έφυγε ξανά…

Όταν ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου έπαιζε θέατρο μπροστά στις κάμερες

Ο σύντροφος της 41χρονης μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Ακούω πρώτη φορά σε εσάς πως με κατηγορούν στα social για δολοφόνο. Δεν θα δώσω σημασία στην παρούσα φάση. Το ζητούμενο είναι να μάθουμε πού είναι η Γεωργία, κανείς δεν ξέρει αν ζει ή όχι και οποιαδήποτε άλλη υπόνοια. Να προσέχουν μη δημιουργήσουν ερωτηματικά χωρίς λόγο και στραφούμε σε αυτούς. Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση σαν εξαφάνιση, από κοντά και το Ανθρωποκτονιών. Δεν ξέρουμε ακόμη τι γίνεται», ανέφερε ο σύντροφος της 41χρονης.

«Θα κάνω μηνύσεις εκεί που πρέπει και προς πάσα κατεύθυνση. Το σημαντικό είναι πως έχουμε την παρουσία ανθρώπου μετά την έρευνα στο σπίτι. Υπάρχουν μαρτυρίες που ήμουν», πρόσθεσε. Είπε ότι με την οικογένειά της η σχέση τους είναι τυπική.

«Εγώ θα βρω τον δολοφόνο της συντρόφου μου που να χαθεί ο κόσμος»

«Του είπα να ομολογήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα» επισήμανε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, αναφερόμενος στον σύντροφο της 41χρονης εγκύου που δολοφόνησε τη γυναίκα μαζί με φίλο του, στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στην εκπομπή του «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο κ. Καλλιακμάνης επεσήμανε εστιάζοντας στον σύντροφο της 41χρονης: «Αυτός βγήκε στην εκπομπή της κα Κουτσελίνη. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε από τα μηνύματα που έστειλε, γιατί αυτός είπε “ότι κοιμόμουν με τη σύντροφό μου και κάποια στιγμή αυτή έφυγε, εγώ δεν το πήρα χαμπάρι”, τον ρώτησα “κοιμάστε μαζί, στο ίδιο κρεβάτι” και μου λέει “ναι” και “δεν κατάλαβες τίποτα” του είπα, “δεν κατάλαβα” μου είπε.

«Λίγο περίεργο για έναν τέτοιο τύπο να μην καταλάβει τίποτα γιατί έχει αντίληψη και φάνηκε αυτό από τον τρόπο που προσπάθησε να καλύψει. Πήρε το κινητό της νεκρής, έστειλε μήνυμα στο κινητό του, φαινόταν ότι είναι ένα τυπικό μήνυμα που δεν στέλνει κάποιος που ζει με έναν άνθρωπο και περιμένει παιδί. Ήθελε να φτιάξει ένα άλλοθι» σημείωσε.

«Ωχριά μπροστά στον Αναγνωστόπουλο»

«Θα φανεί αν ήταν οικονομικοί οι λόγοι ή αν ήταν αυτό το συνηθισμένο φεύγω και σε αφήνω. Οι πληροφορίες λένε οικονομικοί. Αυτός ο τύπος, ωχριά μπροστά του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, γιατί είχε φτιάξει ένα σενάριο, μέχρι εχθές έλεγε ‘εγώ θα βρω τον δολοφόνο της συντρόφου μου που να χαθεί ο κόσμος’. Για να αποπροσανατολίσει, πήγε στο σπίτι ο ίδιος ή ο συνεργός του και έφτιαξε ένα σκηνικό για να δείξει ότι ίσως να ζει η γυναίκα. Κάποιος μπήκε μέσα στο σπίτι ενώ η αστυνομία είχε κλειδώσει την πόρτα, και άφησε ένα φως ανοιχτό. Ένας πολύ πονηρός άνθρωπος» σημείωσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Αυτός, από ό,τι φαίνεται, είχε παρελθόν όσον αφορά την κακοποίηση των συντρόφων του. Είχε κακοποιήσει κάποιες γυναίκες που ήταν μαζί του, θα δούμε τι θα πει ο ίδιος» δήλωσε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share