Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Άρτα: «Φώτη μου, καρδιά μου» - Σπαραγμός στην κηδεία από την σύζυγο του 65χρονου που δολοφονήθηκε από τον γιο του (Video)

Tο νήμα της ζωής κόπηκε με βίαιο τρόπο από τα χέρια του ίδιου του του σπλάχνου

29 Σεπτεμβρίου 2023 15:12
Έγκλημα στην Άρτα: «Φώτη μου, καρδιά μου» - Σπαραγμός στην κηδεία από την σύζυγο του 65χρονου που δολοφονήθηκε από τον γιο του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έγκλημα στην Άρτα: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Άρτα η κηδεία του 65χρονου συνταξιούχου γυμναστή και χοροδιδάσκαλου, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον γιο του. Από νωρίς κόσμος έφτανε στον Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου για να τιμήσουν τον άτυχο άνδρα, του οποίου το νήμα της ζωής κόπηκε με βίαιο τρόπο από τα χέρια του ίδιου του του σπλάχνου.

«Φώτη μου, καρδιά μου»

Τραγική φιγούρα η σύζυγός του, η οποία στεκόταν δίπλα στο φέρετρό του και του φώναζε «Φώτη μου, Φώτη μου, καρδιά μου». Κάποιοι μάλιστα από τους παρευρισκόμενους τον αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά, φωνάζοντάς του «Αντίο δάσκαλε».

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Στρατής Λημνιός, μετά την εξόδιο ακολουθία η σύζυγος του εκλιπόντος ευχαρίστησε όσους πήγαν να της συμπαρασταθούν αυτή τη δύσκολη στιγμή για την οικογένειά της.

«Αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα»

Μιλώντας στην εκπομπή ο συνήγορος του 38χρονου πατροκτόνου, Δ. Λαμπράκης, είπε πως ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Όπως είπε, πάσχει από διαγνωσμένη ψυχική νόσο και του είχε χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή, την οποία όμως τον τελευταίο καιρό δεν ακολουθούσε. Έχει ζητήσει μάλιστα ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ώστε να διαπιστωθεί η ψυχική του κατάσταση.

Ο ίδιος είπε πως ο 38χρονος δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσει με τον οποιονδήποτε και θα αποδειχθεί στο δικαστήριο, αν, την ώρα της δολοφονίας του πατέρα του, βρισκόταν σε μια νοσηρή κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι όπως ομολόγησε ο ίδιος ο 38χρονος σκότωσε τον πατέρα του με μια πέτρα κατά τη διάρκεια καβγά, επιστρέφοντας από τη Λαμία στην Άρτα. Στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σορό του και με το αυτοκίνητο κατευθύνθηκε προς Ιτέα. Έπαθε λάστιχο και επί έξι μέρες περιφερόταν πεζός στα βουνά της Φωκίδας, έως ότου τον βρήκαν σε ένα μαντρί σε άθλια κατάσταση.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share