Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

«Ήταν δάσκαλος με όλη τη σημασία της λέξης» - "Τσακίζει" κόκαλα ο μαθητής του 65χρονου που δολοφονήθηκε από τον γιο του στην Άρτα (Video)

«Ήταν ένα πολύ χαμογελαστό παιδί. Δεν μπορώ να σχολιάσω, δεν ξέρω τι συμβαίνει στην οικογένεια του καθενός»

27 Σεπτεμβρίου 2023 16:33
«Ήταν δάσκαλος με όλη τη σημασία της λέξης» -
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το έγκλημα που διαπράχθηκε στην Άρτα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ένας 65χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από τα χέρια του 38χρονου γιου του, ο οποίος ομολόγησε την αποτρόπαια δολοφονία στους αστυνομικούς. Επίσης, "έσπασε" τη σιωπή του ο ξάδελφος του θύματος.

Ο πατροκτόνος συνεχίζει να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται και πολλά από τη στιγμή της εγκληματικής του πράξης.

Ο 65χρονος άτυχος άντρας ήταν ένας πολύ αγαπημένος χοροδιδάσκαλος, με τους μαθητές του να βρίσκονται σε σοκ μετά την άγρια δολοφονία του. Ο καθηγητής μουσικής, Βαγγέλης Κοτρότσιος μίλησε στην εκπομπή T-Live και την Γιώτα Κηπουρού για την απίστευτη μεταδοτικότητα του δασκάλου του αλλά και το πόσο συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Άρτας.

«Ήταν δάσκαλος με όλη τη σημασία της λέξης»

«Να ξεκινήσουμε με το ότι ήταν δάσκαλος με όλη τη σημασία της λέξης. Παιδαγωγός, ψυχολόγος, ακούραστος και πάντα χαμογελαστός. Πάντα ήταν χαμογελαστός στις πρόβες, με χιούμορ, μεταδοτικότατος, διαφοροποιούσε τη διδασκαλία του από τότε ακόμη ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χορευτή. Έχανε ακόμη και τα διαλείμματά του.

Ήταν μονίμως ιδρωμένος, όλοι ιδρωμένοι ήμασταν βέβαια. Είχε μεγάλο πάθος για τον χορό και μας το μετέδιδε και εμάς αυτό το πάθος, με αποτέλεσμα να μη κουραζόμαστε» ανέφερε αρχικά ο κ. Κοτρότσιος στην εκπομπή του Alpha.

«Γινόμασταν ένα, γινόμασταν ομάδα, πολύ σημαντικό, μας έκανε να νιώθουμε ομάδα. Τι να πω, πέσαμε από τα σύννεφα γιατί και τον γιο του τον θυμάμαι. Ήταν ένα πολύ χαμογελαστό παιδί. Δεν μπορώ να σχολιάσω, δεν ξέρω τι συμβαίνει στην οικογένεια του καθενός. Ήταν ένα χαμογελαστό παιδί, με χιούμορ, δοτικό, με τα πειράγματα, αυτό θυμάμαι. Είμαστε συγκλονισμένοι» κατέληξε ο μαθητής του 65χρονου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share