Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Έγκλημα στον Πειραιά: «Ο τύπος παρίστανε τον Ράμπο και χάθηκε έτσι ένας νέος άνθρωπος με 3 παιδιά», είπε ο αδελφός του 39χρονου (video)

Αβάσταχτος ο πόνος της οικογένειας για τον χαμό του

19 Σεπτεμβρίου 2023 07:52
Έγκλημα στον Πειραιά: «Ο τύπος παρίστανε τον Ράμπο και χάθηκε έτσι ένας νέος άνθρωπος με 3 παιδιά», είπε ο αδελφός του 39χρονου (video)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Αναπάντητα ερωτήματα έχει ο αδελφός του 39χρονου Βαγγέλη που έπεσε νεκρός από σφαίρα στο κεφάλι, έξω από τον χώρο εργασίας του στον Πειραία.

«Ο αδελφός μου δε μας είχε πει ποτέ τίποτα για αυτόν τον άνδρα. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει συμβεί. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο τύπος που παρίστανε τον ''Ράμπο''. Δούλευε πέντε χρόνια σε αυτό το πάρκινγκ ο αδελφός μου. Στη γειτονιά ήταν πολύ αγαπητός». Συντετριμμένος είναι ο αδελφός του 39χρονου Βαγγέλη, ο οποίος δολοφονήθηκε από ηλικιωμένο στον Πειραιά για μία θέση πάρκινγκ.

Η στυγερή δολοφονία έγινε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, όταν ύστερα από καβγά μεταξύ δράστη και θύματος, ο ηλικιωμένος επέστρεψε στο πάρκινγκ, όπου εργαζόταν ο 39χρονος και τον πυροβόλησε με την καραμπίνα του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

«Μάθαμε αργότερα πως ο δολοφόνος του αδελφού μου τα είχε βάλει με όλη τη γειτονιά. Τι να ζητήσουμε σαν οικογένεια; Χάθηκε έτσι ένας νέος άνθρωπος με τρία μικρά παιδιά. Η γυναίκα του είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Περιμένουμε ακόμα να κηδέψουμε τον αδελφό μου», δήλωσε ο αδερφός του θύματος στο Mega.

Τον εκτέλεσε μέσα σε 9 δευτερόλεπτα με δύο πυροβολισμούς

Ελάχιστα δευτερόλεπτα, μόλις εννέα, ήταν αρκετά για τον 68χρονο στον Πειραιά να αφαιρέσει τη ζώη του 39χρονου υπαλλήλου πάρκινγκ, πατέρα τριών παιδιών.

Είχε προηγηθεί ένας διαπληκτισμός μεταξύ τους, που όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες ήταν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, με τον 68χρονο να είναι εριστικός όχι μόνον με το θύμα αλλά και με άλλους περίοικους.

«Σε τελείωσα, τώρα σε τελείωσα», φέρεται να φώναζε ο θύτης αμέσως μόλις πυροβόλησε τον 39χρονο, δείχνοντας το πόσο αποφασισμένος ήταν να σκοτώσει.

Είχε προηγηθεί λεκτική αντιπαράθεση. Ο 68χρονος ανέβηκε στο διαμέρισμά του, πήρε την καραμπίνα και κατέβηκε στο δρόμο. Ο 39χρονος δεν τον είδε καθώς αυτός ήταν κρυμμένος πίσω από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Βγήκε μπροστά στο θύμα στα δύο μέτρα, τον αιφνιδίασε και τον πυροβόλησε το πρόσωπο.

Ο άτυχος 39χρονος έπεσε στο έδαφος στη μέση του δρόμου κρατώντας το κεφάλι του. Την ίδια στιγμή ένα αυτοκίνητο που πήγαινε να παρκάρει κάνει όπισθεν και φεύγει με τον οδηγό του προφανώς να έχει δει τη σκηνή και να έχει πανικοβληθεί.

Ο 68χρονος δεν έχει ικανοποιήσει όμως το μένος του. Οπλίζει και πάλι την καραμπίνα και ρίχνει τη χαριστική βολή στο θύμα και αμέσως μετά φεύγει προς το σπίτι του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share