Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Θρίλερ: 45χρονος κατηγορείται για τη δολοφονία 26χρονης μητέρας

Σοκ

9 Ιουνίου 2020 12:08
Θρίλερ: 45χρονος κατηγορείται για τη δολοφονία 26χρονης μητέρας
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες δολοφονίας μιας 26χρονης μητέρας, καθώς για τον θάνατό της έχει συλληφθεί ένας 45χρονος άνδρας. Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε στο Μεξικό με μία γυναίκα να σφάζει 17χρονη έγκυο και να της αφαιρεί το μωρό από την κοιλιά της.

Η 26ρονη Έιμι Λιν Στρινγκφέλοου βρέθηκε πολύ βαριά τραυματισμένη στο σπίτι της στο Γιόρκσαιρ της Μεγάλης Βρετανίας και λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της. H τοπική Αστυνομία άρχισε να ερευνά το συμβάν και αναζητά μάρτυρες.

Φρίκη: 51χρονη δασκάλα έπνιξε μωράκι με μαξιλάρι (Video)

Μια σοκαριστική δολοφονία έλαβε χώρα σε παιδικό σταθμό στην Ουκρανία. 51χρονη δασκάλα σε νηπιαγωγείο έπνιξε με μαξιλάρι ένα μωράκι ενός έτους, προκαλώντας του το θάνατο από ασφυξία και εμετό. Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα σημειώθηκε στο Τέξας των ΗΠΑ, καθώς μωρό δύο ετών βρέθηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων.

Η «παιδαγωγός», ιδιοκτήτρια παιδικού σταθμού, ήθελε να σταματήσει το παιδί να κλαίει, μετά από δάγκωμα άλλου παιδιού, την πρώτη του ημέρα στον παιδικό σταθμό. Στο βίντεο φαίνεται να βάζει το μαξιλάρι στο πρόσωπο του παιδιού, προτού το βάλει για ύπνο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το παιδί πνίγηκε με τον εμετό του.

Η ιδιοκτήτρια, αντί να καλέσει άμεσα ασθενοφόρο, συνέχιζε να σκουπίζει το μωρό με μωρομάντηλο. Στη συνέχεια η Αστυνομία βρήκε το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, τις οποίες φαίνεται να είχε κρύψει μέσα σε μαξιλάρια η 51χρονη φερόμενη ως δράστης.

«Δεν σκότωσα το παιδί σας», επέμενε μπροστά στους γονείς της μικρής, μέσα στο δικαστήριο. Η 51χρονη πάντως κρατείται ως ύποπτη για φόνο και βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για τη λειτουργία παράνομου παιδικού σταθμού.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους των γονιών, η γυναίκα έβγαλε τις κασέτες από τις κάμερες ασφαλείας και τις έκρυψε κάτω από τα μαξιλάρια, πριν φτάσουν εκεί οι Αρχές.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share