Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Έγκλημα πάθους στην Ιθάκη: Άνδρας σκότωσε 40χρονο γιατί νόμιζε ότι βγαίνει με την γυναίκα του!

Τον έδειρε μέχρι θανάτου!

18 Νοεμβρίου 2019 08:26
Έγκλημα πάθους στην Ιθάκη: Άνδρας σκότωσε 40χρονο γιατί νόμιζε ότι βγαίνει με την γυναίκα του!

Έγκλημα πάθους έχει συγκλονίσει το ήρεμο νησί του Ιονίου, την Ιθάκη. Ένας 54χρονος κάτοικος του νησιού, έδειρε μέχρι θανάτου έναν 40χρονο αλλοδαπό, γιατί νόμιζε ότι τον κεράτωνε η γυναίκα του μαζί του. Η δολοφονία του έχει ταρακουνήσει την αστυνομία και την τοπική κοινότητα!

Δείτε επίσης: Δολοφονία Τοπαλούδη: Τα πρόσωπα «κλειδιά» που θα καταθέσουν στη δίκη! (Video)

Ο 54χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 40χρονο γιατί πίστευε ότι είχε σχέση με την σύζυγό του, ηλικίας 42 ετών η οποία έχει επίσης συλληφθεί.

Ο καβγάς που έγινε το Σάββατο, άφησε το θύμα με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης στη συνέχεια έφυγε από την περιοχή και κατευθύνθηκε με ταξί σε χωριό στα βόρεια του νησιού που διαμένει.

Ο 54χρονος πίστευε ότι η 42χρονη, με την οποία είχε ένα παιδί ηλικίας επτά ετών, είχε σχέση από το παρελθόν με τον 40χρονο.

Ο άτυχος 40χρονος ο οποίος φέρεται να είχε φτάσει στην Ιθάκη πριν από λίγες ημέρες εντοπίστηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 42χρονη έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο θύμα και τοω παράτησε γιατί μετά νόμις ότι κοιμόταν.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ιθάκης, υπόθεση θανατηφόρου σωματικής βλάβης σε βάρος 40χρονου αλλοδαπού στην Ιθάκη.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της πρόκλησης θανατηφόρου σωματικής βλάβης και της έκθεσης, σε βάρος 54χρονου ημεδαπού και 42χρονης αλλοδαπής, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα (17-11-2019) τις μεσημβρινές ώρες.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, ο 54χρονος, χθες (16.11.2019) το μεσημέρι, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον 40χρονο, παρουσία της 42χρονης, τον χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η 42χρονη αλλοδαπή, βρήκε νεκρό τον 40χρονο, σήμερα (17.11.2019) το μεσημέρι σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ιθάκη και ενημέρωσε σχετικά το Αστυνομικό Τμήμα Ιθάκης και το αντίστοιχο Κέντρο Υγείας.

Ο 54χρονος και η 42χρονη με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.

Δολοφονία στα Μέγαρα: Τι ζητάει η εν διαστάσει σύζυγος του κατηγορούμενου; (Video)

Την παραδειγματική τιμωρία του κατηγορουμένου για την δολοφονία στα Μέγαρα ζητάει η εν διαστάσει σύζυγος του σωφρονιστικού υπαλλήλου.

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Ψυχολογικά επικαλούνται οι κατηγορούμενοι! (Video)

Ο κατηγορούμενος, που βρίσκεται προφυλακισμένος, είχε πυροβολήσει τον κουνάδιο του και τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους, επειδή τους θεωρούσε υπεύθυνους για το χωρισμό του.

Δολοφονία κτηνοτρόφου από τα Σφακιά: Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση! (Video)

Δύο εβδομάδες μετά το έγκλημα που πάγωσε τη μικρή κοινωνία των Μεγάρων και βύθισε στο πένθος δύο οικογένειες, η εν διαστάσει σύζυγος του σωφρονιστικού υπαλλήλου πέρασε την πόρτα του 3ου τακτικού ανακριτή και δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής.

Φρίκη στα Κρέστενα: 38χρονος βρέθηκε νεκρός!

«Ζητάω την παραδειγματική τιμωρία του δολοφόνου που σκόρπισε την οδύνη σε όλη μας την οικογένεια» ήταν τα μόνα λόγια που θέλησε να πει η εν διαστάσει σύζυγος του κατηγορούμενου, μόλις βγήκε από το γραφείο του ανακριτή.

«Η θέση η δική μας είναι ότι ο άνθρωπος αυτός μπήκε αποφασισμένος και εισέβαλε σε μία οικία , όπου κατοικούσε ο άτυχος γιατρός με τα τρία ανήλικα τέκνα του και με τη γυναίκα του, με σκοπό να θερίσει, με σκοπό να αφαιρέσει ζωές» υπογράμμισε η Γιάννα Παναγοπούλου, συνήγορος πολιτικής αγωγής.

50χρονος κατηγορούμενος: «Με μείωναν συνεχώς»

Ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της απολογίας του ισχυρίστηκε πως η σύζυγός του και η οικογένειά της συνεχώς τον μείωναν λόγω της χαμηλής κοινωνικής του θέσης.

«Θεωρούσα ότι δεν αξίζει να ζω, άλλωστε ήμουν ένα τίποτα, όπως συνεχώς μου θύμιζαν οι συγγενείς της συζύγου μου. Γι’ αυτό προμηθεύτηκα το όπλο από άγνωστο σε μένα αλλοδαπό στην περιοχή της Ομόνοιας, προκειμένου να θέσω τέλος στην ανούσια ζωή μου. Γι’ αυτό και πήγα στο σπίτι της συζύγου μου για να αποχαιρετήσω το παιδί μου. Από εκεί και πέρα δε θυμάμαι τίποτα»

Δολοφονία στα Μέγαρα: Τι είπε στην απολογία του ο 50χρονος; (Video)

«Η γυναίκα αυτή ήθελε να κάνει οικογένεια, πίστευε σε αυτό τον δεσμό. Ό,τι λέει ό κύριος κατηγορούμενος είναι για να ελαφρύνει τη θέση του» σημειώνει η συνήγορος, κ.Παναγοπούλου.

Τις επόμενες ημέρες η εν διαστάσει σύζυγος του κατηγορούμενου θα καταθέσει στον ανακριτή. Η κατάθεσή της αναμένεται να ρίξει φως στους λόγους που όπλισαν το χέρι του σωφρονιστικού υπαλλήλου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share