Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δολοφονία στα Μέγαρα: Τι είπε στην απολογία του ο 50χρονος; (Video)

Όλες οι εξελίξεις!

6 Νοεμβρίου 2019 11:05
Δολοφονία στα Μέγαρα: Τι είπε στην απολογία του ο 50χρονος; (Video)

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε χθες ο 50χρονος από τα Μέγαρα που δολοφόνησε τον 48χρονο κουνιάδο του, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι σκοπός του ήταν να αυτοκτονήσει και όχι να σκοτώσει.

Αποκάλυψη σοκ για τον δράστη των Μεγάρων: Που πήγαινε κάθε εβδομάδα; (Video)

Όπως φέρεται να είπε ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, ο οποίος το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου συγκλόνισε το πανελλήνιο με το έγκλημα που διέπραξε, από την αρχή του γάμου του με την αδερφή του θύματος αντιμετώπισε μια μειωτική συμπεριφορά λόγω της χαμηλής, όπως του έλεγαν, κοινωνικής θέσης.

Δολοφονία στα Μέγαρα: Νέα στοιχεία για το παρελθόν του δράστη! (Video)

«Πολλές φορές υπήρχαν και λεκτικές επιθέσεις σε βάρος μου», είπε ο 50χρονος δράστης σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. «Η σύζυγός μου δεν μου επέτρεπε να συναναστρέφομαι με τους φίλους μου. Δε δίσταζε να μου λέει ότι: θα σε φέρω στα μέτρα μου και θα σε κάνω ό,τι θέλω εγώ. Αισθανόμουν άχρηστος και ασήμαντος», ισχυρίστηκε.

Ο 50χρονος δεν θυμόταν πως σκότωσε τον 48χρονο κουνιάδο του

Όπως είπε στην απολογία του στον τακτικό ανακριτή, που κράτησε πάνω από 1,5 ώρα, δεν θυμόταν πως έγινε το φονικό, αλλά ούτε πως τραυμάτισε την σύζυγό του θύματος. Σύμφωνα πάντα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, ο δράστης είπε πως προμηθεύτηκε το όπλο από αλλοδαπό στην Ομόνοια, με σκοπό να αυτοκτονήσει, όχι να σκοτώσει.

Δολοφονία στα Μέγαρα: Συγκλονίζει ο ο άνθρωπος που έφτασε πρώτος στη σκηνή του εγκλήματος! (Video)

«Γι' αυτό και πήγα στο σπίτι της συζύγου μου για να αποχαιρετήσω το παιδί μου. Από εκεί και πέρα δε θυμάμαι τίποτα», σημείωσε ενώπιον του ανακριτή. Μετά την απολογία του ο 50χρονος πήρε το δρόμο προς τη φυλακή κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία σε βάρος του 48χρονου κουνιάδου του και την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της συζύγου του θύματος.

Δολοφονία στα Μέγαρα: «Ο γιατρός μού είχε πει ότι...!» Τι αποκαλύπτει συνάδελφος του θύματος;

Νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως λίγες ημέρες μετά την άγρια δολοφονία του γιατρού στα Μέγαρα από τον γαμπρό του, αλλά και τον τραυματισμό της συζύγου του θύματος, για προσωπικές διαφορές. Δολοφονία στα Μέγαρα: Εξελίξεις με την υγεία της 43χρονης! (Video)

Συνάδελφος του θύματος μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» της Τατιάνας Στεφανίδου, στον ΣΚΑΪ και αποκάλυψε ότι το θύμα τού είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε δεχθεί απειλές. Αποκάλυψη σοκ για τη δολοφονία στα Μέγαρα: Τι έκανε ο σωφρονιστικός υπάλληλος πριν σκοτώσει τον κουνιάδο του; (Video)

Μάλιστα, η εκπομπή έφερε στο φως και σημεία από την κατάθεση της συζύγου του θύματος: «Έβγαλε όπλο και με πυροβόλησε στο πόδι. Τρόμαξα και μπήκα μέσα στο σπίτι. Πυροβόλησε τρεις φορές τον σύζυγό μου. Άκουσα τον άντρα μου να του λέει “ηρέμησε! Θα μιλήσουμε και θα τα βρούμε!». Δολοφονία στα Μέγαρα: Τι κατέθεσε η γυναίκα του δράστη; Σοκάρουν οι αποκαλύψεις!

Από την άλλη, ο συνάδελφος του 48χρονου γιατρού, περιέγραψε τον χαρακτήρα του άνδρα, αλλά και τη γνωριμία τους:

«Ήταν γνωστές κάποιες απειλές εκ μέρους του γαμπρού του. Δεν φοβόταν, ήξερε ότι είναι προβληματική κατάσταση, τον απασχολούσε, είχε δεχτεί απειλές για τη ζωή του στο παρελθόν και μου τις είχε αναφέρει… Ο γαμπρός του χώρισε με την γυναίκα του και κατηγορούσε την υπόλοιπη οικογένεια της συζύγου του, για το γεγονός ότι δεν ευνοούν τη σχέση».

Τι λέει ο αδελφός του δράστη

Από την πλευρά του, ο αδερφός του δράστη ανέφερε στην κατάθεση του ότι ο 50χρονος ήταν σε σοκ και δεν θυμόταν τι είχε γίνει. «Την Πέμπτη γύρω στις 19.30 μου τηλεφώνησε ο αδερφός μου και μου ανέφερε ότι είχε πάει στο σπίτι της πρώην γυναίκας του, στα Μέγαρα, για να δει το παιδί και μετά από αυτό δεν θυμόταν τι είχε γίνει. Όπως μου είπε, όμως, πίστευε ότι είχε κάνει κάτι κακό. Ο χωρισμός με τη γυναίκα του τον είχε στρεσάρει. Τον είχε αγχώσει το γεγονός ότι εκείνη θα έφευγε στην επαρχία μαζί με το παιδί…».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share