Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Φως στα φωτογραφικά καρέ της μαυροφορεμένης - Θα αποκαλυφθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα

Πολύ κοντά στον εντοπισμό της

27 Μαΐου 2020 21:19
Επίθεση με βιτριόλι: Φως στα φωτογραφικά καρέ της μαυροφορεμένης - Θα αποκαλυφθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα

Η αστυνομία φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στον εντοπισμό της "μαυροφορεμένης", η οποία πέταξε το καυστικό οξύ στην 34χρονη Ιωάννα, κάτι που θα διαλευκάνει την υπόθεση.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να «φωτιστούν» τα φωτογραφικά καρέ της, καθώς τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια ενημέρωσαν την Ασφάλεια ότι μπορούν να ξεθολώσουν την εικόνα και να αποκαλυφθεί η ταυτότητά της, και μάλιστα φαίνεται να είναι νεαρής ηλικίας και τελείως διαφορετική από όσο πιστεύαμε.

Η φωτογραφία θα αποκαλύψει ποια από τις πέντε με επτά γυναίκες είναι και η ένοχη, και ποια ταιριάζει περισσότερο στο προφίλ της. Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, κατάφεραν μέσα από καταθέσεις που έδωσαν φίλοι και γνωστοί της Ιωάννας να σχηματίσουν αρχικά έναν κύκλο δέκα βασικών υπόπτων που μετά τη συζήτηση που είχαν μαζί τους, οι τρεις απορρίφθηκαν μιας και είχαν άλλοθι.

Αναμένεται μέσα από τις σαρώσεις των επικοινωνιών να φανεί ποια από τις ύποπτες κινούνταν κοντά στο σημείο της επίθεσης, και στην συνέχεια οι αστυνομικοί θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν με την Ιωάννα, αν και εφόσον οι γιατροί το επιτρέψουν.

Ανατροπή από τον δικηγόρο της 34χρονης: «Δεν είχε...» - Γρίφος η επίθεση με βιτριόλι (Video)

Διαψεύδονται τελικά οι πληροφορίες που ήθελαν τις αστυνομικές Αρχές να έχουν εντοπίσει τον οδηγό που μετέφερε την μαυροφορεμένη γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα.

Συγκεκριμένα, χθες ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha μετέδωσε πως ο οδηγός του αυτοκινήτου βρέθηκε και μάλιστα ανέφερε στις Αρχές ότι δεν γνώριζε για την επίθεση και πρόσθεσε ότι άφησε την «μαυροφορεμένη» λίγα μέτρα πιο κάτω, περίπου 7 λεπτά προτού η δράστις ρίξει το βιτριόλι στην 34χρονη.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί ο δικηγόρος, της νεαρής κοπέλας, Απόστολος Λύτρας καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 διέψευσε αυτές τις πληροφορίες σε σχετική ερώτηση που του έγινε.

Επίσης, ο δικηγόρος της Ιωάννας, Αποστόλης Λύτρας, μίλησε σήμερα το μεσημέρι και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», λέγοντας:

«Η κοπέλα δεν είχε προηγούμενα με κανέναν. Δεν είναι απλή η υπόθεση...Δεν το θεωρώ τυχαίο μες την Καλλιθέα το πρωί που έχει κόσμο, που υπάρχουν πολλές κάμερες να μην έχουμε ούτε ένα στοιχείο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κύριος Λύτρας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share