Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020

Eπίθεση με βιτριόλι: Τα εγκαύματα καλύπτουν το 18% του σώματος της - Τι ζητάει επίμονα η 34χρονη Ιωάννα (Video)

Εξελίξεις

27 Μαΐου 2020 15:43
Eπίθεση με βιτριόλι: Τα εγκαύματα καλύπτουν το 18% του σώματος της - Τι ζητάει επίμονα η 34χρονη Ιωάννα (Video)
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

Σήμερα έκανε το δεύτερο χειρουργείο η 34χρονη Ιωάννα η οποία πριν από μια εβδομάδα σχεδόν δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι την ώρα που έφτανε στη δουλειά της, στην Καλλιθέα.

Η κοπέλα σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς της έχει μακρύ δρόμο μπροστά της για την αποκατάσταση των εγκαυμάτων που καλύπτουν το 18% του σώματος της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Σουλιώτη στις "Αλήθειες με τη Ζήνα" η κοπέλα ζητάει επίμονα ένα καθρέφτη για να δει το πρόσωπο της ενώ η μητέρα της που βρίσκεται συνεχώς κοντά της κάνει ότι μπορεί για να μην συμβεί αυτό.

«Συμβόλαιο θανάτου» πίσω από την επίθεση στην 34χρονη με βιτριόλι; Τι είπε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης (Video)

Στις νεότερες πληροφορίες για την 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα αναφέρθηκε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης μιλώντας στην εκπομπή «ΜΕGA Mag», κάνοντας λόγο για πιθανό σενάριο «συμβολαίου θανάτου».

Ειδικότερα, ο ιδιωτικός ερευνητής τόνισε ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η 34χρονη φαίνεται να έχει αρχίσει να ανακαλεί δειλά δειλά στη μνήμη της τα γεγονότα μετά το πρώτο σοκ από την επίθεση.

Ερωτηματικά έθεσε σχετικά με το αν η δράστης είναι και η ηθική αυτουργός της επίθεσης. «Θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας και το σενάριο να υπάρχει ένα «συμβόλαιο θανάτου» πίσω από την αποτρόπαιη πράξη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσούκαλης. Δηλαδή να πρόκειται για κάποιο άλλο πρόσωπο που ενδεχομένως να ανέθεσε σε άλλον την εγκληματική πράξη.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του ιδιωτικού ερευνητή, αυτό το ενδεχόμενο το ψάχνουν οι Αρχές και σύντομα θα διευκρινιστεί. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η κατάθεση του οδηγού που μετέφερε την μαυροφορεμένη γυναίκα στον τόπο της επίθεσης. «Ο κλοιός έχει σφίξει για την δράστη και σύντομα θα υπάρξει διαλεύκανση της επίθεσης», εκτίμησε.

Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη: Αυτές είναι οι τρεις γυναίκες που ερεύνησε η αστυνομία

Οι υποψίες για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα, έπεσαν από την αρχή σε συγκεκριμένα άτομα και συγκεκριμένα σε γυναίκες. Ενώ, για πρώτη φορά στενή φίλη της 34χρονης Ιωάννας σπάει την σιωπή της και αποκαλύπτει λεπτομέρειες την υγεία του θύματος!

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πρόκειται για τρεις γυναίκες, όλες νεαρής ηλικίας. Οι δυο είναι από το επαγγελματικό περιβάλλον της Ιωάννας, αλλά δεν είναι συνάδελφοί της, ενώ η τρίτη γυναίκα είναι από το στενό περιβάλλον του κοριτσιού.

Και οι τρεις γυναίκες, όμως, είχαν άλλοθι την ημέρα της επίθεσης στην Καλλιθέα, ενώ η μια έλειπε σε ταξίδι στο εξωτερικό. Παρόλα αυτά, κανείς δε βγαίνει από το κάδρο των ερευνών, ακόμα και αν έχει ελεγχθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών της Ιωάννας και αν κριθεί αναγκαίο θα ζητηθεί τις επόμενες ημέρες. Η αστυνομία πάντως δε βαδίζει στα τυφλά, αλλά συλλέγει στοιχεία, τα αξιοποιεί αναλόγως και υπάρχει η πεποίθηση ότι η λύση στο γρίφο θα δοθεί σύντομα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share