Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη: Αυτές είναι οι τρεις γυναίκες που ερεύνησε η αστυνομία

Ραγδαίες εξελίξεις

27 Μαΐου 2020 12:06
Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη: Αυτές είναι οι τρεις γυναίκες που ερεύνησε η αστυνομία
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Οι υποψίες για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα, έπεσαν από την αρχή σε συγκεκριμένα άτομα και συγκεκριμένα σε γυναίκες. Ενώ, για πρώτη φορά στενή φίλη της 34χρονης Ιωάννας σπάει την σιωπή της και αποκαλύπτει λεπτομέρειες την υγεία του θύματος!

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πρόκειται για τρεις γυναίκες, όλες νεαρής ηλικίας. Οι δυο είναι από το επαγγελματικό περιβάλλον της Ιωάννας, αλλά δεν είναι συνάδελφοί της, ενώ η τρίτη γυναίκα είναι από το στενό περιβάλλον του κοριτσιού.

Και οι τρεις γυναίκες, όμως, είχαν άλλοθι την ημέρα της επίθεσης στην Καλλιθέα, ενώ η μια έλειπε σε ταξίδι στο εξωτερικό. Παρόλα αυτά, κανείς δε βγαίνει από το κάδρο των ερευνών, ακόμα και αν έχει ελεγχθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών της Ιωάννας και αν κριθεί αναγκαίο θα ζητηθεί τις επόμενες ημέρες. Η αστυνομία πάντως δε βαδίζει στα τυφλά, αλλά συλλέγει στοιχεία, τα αξιοποιεί αναλόγως και υπάρχει η πεποίθηση ότι η λύση στο γρίφο θα δοθεί σύντομα.

Εσπευσμένα στο χειρουργείο η 34χρονη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την αναζήτηση της μαυροφορεμένης γυναίκας επιτέθηκε στην 34χρονη με βιτριόλι στην Καλλιθέα ενώ σχετικά με την κατάσταση της υγείας της γυναίκας η γιατρός ης είπε ότι παραμένει κρίσιμη και πως σήμερα θα υποβληθεί σε ένα ακόμα χειρουργείο. «Έχει καταλάβει το κακό που της έχει γίνει» είπε για την Ιωάννα. «Έχει περάσει μεγάλο διάστημα, αν ήταν κάτι απλό, θα είχαν ανοίξει στόματα», επανέλαβε καταλήγοντας ο κ. Λύτρας.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει δεκτή η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και πλέον οι αστυνομικοί περιμένουν να αποκτήσουν χρήσιμα στοιχεία από τις τηλεφωνικές επαφές της 34χρονης Ιωάννας.

Ντούμας: Το ίδιο το θύμα διατηρεί το μυστικό

«Εάν η ίδια η 34χρονη θέλει πραγματικά να βοηθήσει την υπόθεση, οι καταθέσεις της είναι αρκετές για να οδηγήσουν στην δράστιδα», εκτίμησε ο Βασίλης Ντούμας πρόεδρος ειδικών φρουρών, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Το μυστικό το διατηρεί και το έχει το ίδιο το θύμα», τόνισε και πρόσθεσε πως θεωρεί απίθανο να υπάρχει απλώς μια παρανοϊκή γυναίκα μαυροντυμένη που γυρνάει να ρίχνει βιτριόλι.

«Είναι σίγουρο για εμένα ότι συνδέεται ή με το συγγενικό ή με το φιλικό της περιβάλλον με πρόσωπα όμως σίγουρα που η ίδια γνωρίζει υποψιάζεται και ελπίζω να έχει καταθέσει στην αστυνομία ώστε να φτάσουμε σύντομα σε ένα σίγουρο αποτέλεσμα», είπε ο κ. Ντούμας.

34χρονη: Νέα στοιχεία "φωτιά" για την μαυροφορεμένη - Πρόκειται για επαγγελματία;

Σοκάρουν οι εξελίξεις που έρχονται στο "φως" σχετικά με την επίθεση με βιτριολί στην 34χρονη Ιωάννα!

Συγκεκριμένα μία σημαντική εξέλιξη είχαμε χτες στην υπόθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα, καθώς οι αρχές φαίνεται πως βρήκαν βίντεο όπου φαίνεται η μαυροφορεμένη να φτάνει στο σημείο του εγκλήματος.

Ωστόσο άγνωστο παραμένει ποια γυναίκα κρύβεται πίσω από την μάσκα και τον σκούφο.

Σύμφωνα άλλωστε και με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ οι τρεις γυναίκες στις οποίες υποθετικά αναφέρθηκε χτες η 34χρονη έχουν ισχυρά άλλοθι.

Δεν αποκλείεται μάλιστα η δράστις να είναι μία γυναίκα – επαγγελματίας σε αυτό που έκανε ή να είχε μελετήσει πάρα πολύ καλά την αποτρόπαια πράξη της.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ η μαυροφορεμένη κινήθηκε λες και γνώριζε που υπάρχουν κάμερες και που όχι, ώστε να περάσει όσο το δυνατόν όσο περισσότερο γίνεται απαρατήρητη αλλά και να δυσκολέψει το έργο της ΕΛ.ΑΣ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share