Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μίλησε η 34χρονη: Αποκαλύψεις για την «μαυροφορεμένη» γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι

Τι είπε στην κατάθεσή της

26 Μαΐου 2020 17:45
Μίλησε η 34χρονη: Αποκαλύψεις για την «μαυροφορεμένη» γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης η πρώτη κατάθεση της 34χρονης στους αστυνομικούς που την επισκέφτηκαν στο Θριάσιο νοσοκομείο, με σκοπό αποσπάσουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να σχηματίσουν το προφίλ της δράστριας που της επιτέθηκε με βιτριόλι στην Καλλιθέα

Οι τρεις αστυνομικοί βρέθηκαν στο νοσοκομείο για αρκετές ώρες, ωστόσο η συνομιλία τους με την άτυχη 34χρονη δεν κράτησε πάνω από 30 λεπτά, λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης στην οποία βρίσκεται η Ιωάννα. Ενώ, για πρώτη φορά στενή φίλη της 34χρονης Ιωάννας σπάει την σιωπή της και αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την υγεία του θύματος!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Ιωάννα περιέγραψε με λεπτομέρειες το συμβάν στην Καλλιθέα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «πήγα στη δουλειά μου, όπως κάθε πρωί και τότε είδα μια γυναίκα να κατεβαίνει από τα σκαλοπάτια του κτιρίου, να μου πετά το υγρό και να εξαφανίζεται». Όταν, ωστόσο, ρωτήθηκε για το αν η δράστις της θύμισε κάτι, εκείνη απάντησε πως «δεν ήταν γνωστή μου, δεν μου θύμισε κάτι», επιμένοντας στα αρχικά στοιχεία που είχε δώσει μετά το περιστατικό.

"Το αριστερό της μάτι έχει καεί! Ζήτησε να...": Σοκαριστικές εξελίξεις με την 34χρονη

Σοκάρουν οι εξελίξεις με την 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, το μάτι της οποίας έχει καεί.

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε η Διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής της Μονάδας Εγκαυμάτων στο Θριάσιο, Μ. Καλοφώνου, για την πορεία της υγείας της άτυχης 34χρονης γυναίκας που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό στην Καλλιθέα και αποκάλυψε διάφορες λεπτομέρειες για την κατάστασή της αναφέροντας χαρακτηριστικά πως το αριστερό της μάτι έχει καεί άλλα όχι πλήρως.

Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την κατάσταση της 34χρονης στην Καλλιθέα

"Είμαστε στην άμεση μετεγχειρητική περίοδο. Χειρουργήθηκε την Παρασκευή. Ως προς το χειρουργείο της είναι καλά, πήγε καλά το χειρουργείο της. Τώρα ως προς την γενική της κατάσταση κατανοείται πως είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έζησε ένα τεράστιο πλήγμα. Έχει ζητήσει να μάθει πως είναι και πως θα είναι το πρόσωπό της και η αλήθεια είναι πως πρέπει κι εμείς να πούμε πράγματα που δεν είναι ψέμματα και σιγά σιγά να την προσαρμόσουμε στην ιδέα ότι έχει πολύ μεγάλο δρόμο μπροστά της. Είναι ολικού πάχους εγκαύματα. Επιβάλλεται να ασχοληθούν επαγγελματίες ψυχολόγοι για να προσεγγίσουν το κορίτσι αυτό. Ενδιαφέρθηκα να μιλήσω μαζί της, όπως σε κάθε ασθενή, γιατί πρέπει να υπάρξει μια σχέση θεράποντος και ασθενούς για να μπορέσει εμπιστευτεί και να βοηθήσει τον εαυτό της. Φυσικά δεν μιλήσαμε για τίποτα άλλο παρά μόνο για την υγεία της. Χρειάζεται χρόνο η κοπέλα για να μπορέσει να επικοινωνήσει. Το αριστερό της μάτι έχει καεί αλλά ελπίζουμε όχι τελείως και είμαστε πιο θετικοί από την πρώτη εκτίμηση. Περιμένουμε όμως. Την βλέπουν οι οφθαλμίατροί μας καθημερινά και προς το παρόν δεν έχουμε κάτι καινούργιο να πούμε γι'αυτό. Ευτυχώς δεν έχει καεί μέσα στο στόμα, ούτε στην μύτη το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό."

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share