Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

34χρονη: Αγγίζει την "δράστρια" η Αστυνομία - Τι την πρόδωσε;

Ραγδαίες εξελίξεις!

26 Μαΐου 2020 07:18
34χρονη: Αγγίζει την
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γρίφος δίχως λύση παραμένει η υπόθεση της 34χρονης Ιωάννας, η οποία δέχτηκε επίθεση από βιτριόλι στην Καλλιθέα, πριν από περίπου μια εβδομάδα.

Νέα επίσκεψη και ενδεχομένως κατάθεση θα προσπαθήσουν να πάρουν οι αστυνομικοί από την κοπέλα, σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν στοιχεία που θα λύσουν το παζλ της φρίκης, στην επίθεση με το βιτριόλι στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας στην Καλλιθέα, την ίδια ώρα που κυκλοφορούν σενάρια ακόμα και για συμβόλαιο θανάτου.

Το κλιμάκιο της Ασφάλειας, προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος για το πώς έφτασε το βιτριόλι στα χέρια της μαυροφορεμένης μασκοφόρου, καθώς θεωρείται απίθανο να το παρασκεύασε η ίδια και θεωρούν ότι μέσω γνωστών έφθασε στα χέρια της.

Και αυτό λένε, ότι ίσως και να είναι το λάθος που θα την κάψει. Όπως η ίδια «έκαψε» με το θειικό οξύ το όμορφο πρόσωπο της Ιωάννας για να την τιμωρήσει και να της καταστρέψει τη ζωή.

Την ίδια ώρα, ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος καταθέσεων από γνωστούς και φίλους της 34χρονης και είναι χαρακτηριστικό, ότι οι αστυνομικοί ψάχνουν σε βάθος τουλάχιστον πενταετίας για να βρουν την άκρη του νήματος.

Μάλιστα, θα ζητήσουν και από την Ιωάννα, να ανακαλέσει στη μνήμη της παράξενα γεγονότα ετών και όχι των τελευταίων εβδομάδων. Και στη σημερινή συνάντηση, οι αστυνομικοί θα είναι διακριτικοί, δεν θα την πιέσουν, επιδιώκοντας μόνη της να ανασύρει από τη μνήμη της πολύτιμες πληροφορίες που θα λύσουν τον ανατριχιαστικό γρίφο και θα ξεσκεπάσουν τη μυστηριώδη γυναίκα έριξε βιτριόλι στο πρόσωπό της για να το διαλύσει.

Βγήκαν τα αποτελέσματα για το οξύ - Ραγδαίες εξελίξεις με την 34χρονη που δέχτηκε βιτριόλι στην Καλλιθέα

Τα αποτελέσματα από το Γενικό Χημείο του Κράτους για το υγρό που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση που δέχθηκε η 34χρονη στην Καλλιθέα δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα. Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές ερευνούν εξονυχιστικά τις συνομιλίες στο κινητό τηλέφωνο της 34χρονης αλλά και τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα, σε μία προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες για το πόρισμα, πρόκειται για θειικό οξύ, δηλαδή, βιτριόλι, μια ιδιαίτερα επικίνδυνη ανόργανη καυστική ουσία η οποία χρησιμοποιείται στη βιομηχανία και δεν πωλείται στο εμπόριο. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν από πού μπορεί να προμηθεύτηκε το βιτριόλι η δράστρια, ενώ εξετάζουν και το ενδεχόμενο -μέσω οδηγιών από το διαδίκτυο- να το παρασκεύασε μόνη της.

«Επί πέντε ημέρες πριν την επίθεση, έβλεπα...» - Μαρτυρία «φωτιά» για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης

Μία μαρτυρία «φωτιά» έρχεται στο φως για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης, στην Καλλιθέα. Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές ερευνούν εξονυχιστικά τις συνομιλίες στο κινητό τηλέφωνο της 34χρονης αλλά και τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα, σε μία προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ένας συνταξιούχος αστυνομικός που συχνάζει σε καφετέρια, δίπλα από την επιχείρηση όπου εργάζεται η 34χρονη, υποστηρίζει ότι επί πέντε ημέρες πριν την επίθεση, έβλεπε μία μελαχρινή γυναίκα καθημερινά στην περιοχή. Όπως τόνισε, η εν λόγω γυναίκα κινείτο ύποπτα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share