Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 34χρονης: «Αγγίζει» την μαυροφορεμένη δράστρια η Αστυνομία

Καταιγιστικές εξελίξεις

26 Μαΐου 2020 12:27
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 34χρονης: «Αγγίζει» την μαυροφορεμένη δράστρια η Αστυνομία
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της 34χρονης, η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι την περασμένη Πέμπτη, στην περιοχή της Καλλιθέας. Ενώ, για πρώτη φορά στενή φίλη της 34χρονης Ιωάννας σπάει την σιωπή της και αποκαλύπτει λεπτομέρειες την υγεία του θύματος!

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τις οποίες επικαλείται η «ΕΡΤ», οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους βίντεο, στο οποίο μία μαυροφορεμένη γυναίκα απεικονίζεται να εισέρχεται στο ισόγειο του κτιρίου, όπου έλαβε χώρα η επίθεση.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, λίγο νωρίτερα, είχε αποβιβαστεί από Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια έφυγε από το σημείο. Η ύποπτη γυναίκα φορούσε μάσκα και σκούφο, ενώ ήταν μετρίου αναστήματος και αδύνατη. Στο βίντεο που εξετάζεται, πάντως, δεν έχει καταγραφεί το πώς ακριβώς έφυγε από το κτίριο. Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται και η διαδρομή του οχήματος, από το οποίο αποβιβάστηκε η μαυροντυμένη γυναίκα.

"Το αριστερό της μάτι έχει καεί! Ζήτησε να...": Σοκαριστικές εξελίξεις με την 34χρονη

Σοκάρουν οι εξελίξεις με την 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, το μάτι της οποίας έχει καεί.

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε η Διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής της Μονάδας Εγκαυμάτων στο Θριάσιο, Μ. Καλοφώνου, για την πορεία της υγείας της άτυχης 34χρονης γυναίκας που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό στην Καλλιθέα και αποκάλυψε διάφορες λεπτομέρειες για την κατάστασή της αναφέροντας χαρακτηριστικά πως το αριστερό της μάτι έχει καεί άλλα όχι πλήρως.

Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την κατάσταση της 34χρονης στην Καλλιθέα

"Είμαστε στην άμεση μετεγχειρητική περίοδο. Χειρουργήθηκε την Παρασκευή. Ως προς το χειρουργείο της είναι καλά, πήγε καλά το χειρουργείο της. Τώρα ως προς την γενική της κατάσταση κατανοείται πως είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έζησε ένα τεράστιο πλήγμα. Έχει ζητήσει να μάθει πως είναι και πως θα είναι το πρόσωπό της και η αλήθεια είναι πως πρέπει κι εμείς να πούμε πράγματα που δεν είναι ψέμματα και σιγά σιγά να την προσαρμόσουμε στην ιδέα ότι έχει πολύ μεγάλο δρόμο μπροστά της. Είναι ολικού πάχους εγκαύματα. Επιβάλλεται να ασχοληθούν επαγγελματίες ψυχολόγοι για να προσεγγίσουν το κορίτσι αυτό. Ενδιαφέρθηκα να μιλήσω μαζί της, όπως σε κάθε ασθενή, γιατί πρέπει να υπάρξει μια σχέση θεράποντος και ασθενούς για να μπορέσει εμπιστευτεί και να βοηθήσει τον εαυτό της. Φυσικά δεν μιλήσαμε για τίποτα άλλο παρά μόνο για την υγεία της. Χρειάζεται χρόνο η κοπέλα για να μπορέσει να επικοινωνήσει. Το αριστερό της μάτι έχει καεί αλλά ελπίζουμε όχι τελείως και είμαστε πιο θετικοί από την πρώτη εκτίμηση. Περιμένουμε όμως. Την βλέπουν οι οφθαλμίατροί μας καθημερινά και προς το παρόν δεν έχουμε κάτι καινούργιο να πούμε γι'αυτό. Ευτυχώς δεν έχει καεί μέσα στο στόμα, ούτε στην μύτη το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό."

Σοκ με την 34χρονη: Πιθανό το συμβόλαιο θανάτου για την επίθεση με το οξύ

Σοκ επικρατεί με την 34χρονη Ιωάννα, η οποία μετά την ανατριχιαστική μαρτυρία της για την επίθεση που δέχθηκε με το οξύ, φαίνεται πως είναι πιθανό να της επιτέθηκαν μετά από συμβόλαιο θανάτου, σύμφωνα με το δικηγόρο της.

Ο Απόστολος Λύτρας μίλησε στην εκπομπή OPEN Ελλάδα και ξεκαθάρισε ότι η 34χρονη δεν έχει αναφέρει ποτέ ότι η πελάτισσά του έχει «δείξει» για την επίθεση που δέχθηκε συναδέλφους της. Τόνισε, μάλιστα, ότι είχε μια σύντομη συνομιλία, διάρκειας περίπου πέντε λεπτών, με την Ιωάννα και τη Δευτέρα, στην οποία συζήτησαν για την υπόθεση. «Μου είπε ότι δεν είχε με κανέναν καμία διαφορά. Δεν μπορεί να ξέρει τι έχει συμβεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το ποιος μπορεί να βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσής της, ο κ. Λύτρας σημείωσε: «Από το περιβάλλον της δεν μπορούμε να πάρουμε καμία πληροφορία. Δεν ξέρουν κάτι ούτε ο πατέρας της, ούτε η μητέρα της αλλά ούτε και ο αδερφός της. Από το οικογενειακό περιβάλλον της λένε ότι ουδέποτε τους είχε διαμαρτυρηθεί πως είχε το παραμικρό πρόβλημα».

Αναφερόμενος στην εξέλιξη των ερευνών, ο κ. Λύτρας τόνισε: «Η Αστυνομία, θεωρώ, ότι κάνει πολύ σωστά τη δουλειά της. Εχει εξετάσει άτομα και από τον επαγγελματικό της χώρο, τα οποία δεν είναι πολλές. Εχει εξετάσει και κάποιους φίλους της». Από την πλευρά του, πάντως, ο αντιπρόεδρος των αστυνομικών, Σταύρος Μπαλάσκας, ανέφερε: «Φαινομενικά ήταν μια εύκολη περίπτωση, υπήρχαν κάμερες. Αποδεικνύεται πάντως ότι δεν είναι τόσο εύκολη η υπόθεση αλλά θα φροντίσουμε για την εξιχνίασή της».

Στο ερώτημα αν η δράστρια είχε συνεργούς, ο συνήγορος υπεράσπισης της 34χρονης δεν απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο, τονίζοντας: «Οι αστυνομικοί ερευνούν κάθε περίπτωση. Πάντως, η δράστρια της επίθεσης γνώριζε τον χώρο. Τα δεδομένα είναι ότι η δράστρια ή πήρε κάποια πληροφορία από κάποιον που γνώριζε ή περίμενε να δει αν θα είναι μόνη, γνώριζε τι ώρα πάει στη δουλειά της και έπραξε το έγκλημα. Αν δεν ήταν μόνη της, το έγκλημα θα γινόταν κάποια άλλη μέρα», ανέφερε ο κ. Λύτρας, χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο η γυναίκα που έκανε την επίθεση να μην γνώριζε την Ιωάννα και να λειτούργησε με συμβόλαιο. «Δεν είναι απίθανο να είναι ένα συμβόλαιο, το οποίο να είχε εκτελεστεί από μια γυναίκα. Δεν θα μου κάνει εντύπωση», σημείωσε ο δικηγόρος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share