Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Συμβόλαιο θανάτου» πίσω από την επίθεση στην 34χρονη με βιτριόλι; Τι είπε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης (Video)

Πιθανό σενάριο...

27 Μαΐου 2020 13:19
«Συμβόλαιο θανάτου» πίσω από την επίθεση στην 34χρονη με βιτριόλι; Τι είπε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στις νεότερες πληροφορίες για την 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα αναφέρθηκε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης μιλώντας στην εκπομπή «ΜΕGA Mag», κάνοντας λόγο για πιθανό σενάριο «συμβολαίου θανάτου».

Ειδικότερα, ο ιδιωτικός ερευνητής τόνισε ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η 34χρονη φαίνεται να έχει αρχίσει να ανακαλεί δειλά δειλά στη μνήμη της τα γεγονότα μετά το πρώτο σοκ από την επίθεση.

Ερωτηματικά έθεσε σχετικά με το αν η δράστης είναι και η ηθική αυτουργός της επίθεσης. «Θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας και το σενάριο να υπάρχει ένα «συμβόλαιο θανάτου» πίσω από την αποτρόπαιη πράξη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσούκαλης. Δηλαδή να πρόκειται για κάποιο άλλο πρόσωπο που ενδεχομένως να ανέθεσε σε άλλον την εγκληματική πράξη.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του ιδιωτικού ερευνητή, αυτό το ενδεχόμενο το ψάχνουν οι Αρχές και σύντομα θα διευκρινιστεί. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η κατάθεση του οδηγού που μετέφερε την μαυροφορεμένη γυναίκα στον τόπο της επίθεσης. «Ο κλοιός έχει σφίξει για την δράστη και σύντομα θα υπάρξει διαλεύκανση της επίθεσης», εκτίμησε.

Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη: Αυτές είναι οι τρεις γυναίκες που ερεύνησε η αστυνομία

Οι υποψίες για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα, έπεσαν από την αρχή σε συγκεκριμένα άτομα και συγκεκριμένα σε γυναίκες. Ενώ, για πρώτη φορά στενή φίλη της 34χρονης Ιωάννας σπάει την σιωπή της και αποκαλύπτει λεπτομέρειες την υγεία του θύματος!

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πρόκειται για τρεις γυναίκες, όλες νεαρής ηλικίας. Οι δυο είναι από το επαγγελματικό περιβάλλον της Ιωάννας, αλλά δεν είναι συνάδελφοί της, ενώ η τρίτη γυναίκα είναι από το στενό περιβάλλον του κοριτσιού.

Και οι τρεις γυναίκες, όμως, είχαν άλλοθι την ημέρα της επίθεσης στην Καλλιθέα, ενώ η μια έλειπε σε ταξίδι στο εξωτερικό. Παρόλα αυτά, κανείς δε βγαίνει από το κάδρο των ερευνών, ακόμα και αν έχει ελεγχθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών της Ιωάννας και αν κριθεί αναγκαίο θα ζητηθεί τις επόμενες ημέρες. Η αστυνομία πάντως δε βαδίζει στα τυφλά, αλλά συλλέγει στοιχεία, τα αξιοποιεί αναλόγως και υπάρχει η πεποίθηση ότι η λύση στο γρίφο θα δοθεί σύντομα.

Εσπευσμένα στο χειρουργείο η 34χρονη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την αναζήτηση της μαυροφορεμένης γυναίκας επιτέθηκε στην 34χρονη με βιτριόλι στην Καλλιθέα ενώ σχετικά με την κατάσταση της υγείας της γυναίκας η γιατρός ης είπε ότι παραμένει κρίσιμη και πως σήμερα θα υποβληθεί σε ένα ακόμα χειρουργείο. «Έχει καταλάβει το κακό που της έχει γίνει» είπε για την Ιωάννα. «Έχει περάσει μεγάλο διάστημα, αν ήταν κάτι απλό, θα είχαν ανοίξει στόματα», επανέλαβε καταλήγοντας ο κ. Λύτρας.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει δεκτή η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και πλέον οι αστυνομικοί περιμένουν να αποκτήσουν χρήσιμα στοιχεία από τις τηλεφωνικές επαφές της 34χρονης Ιωάννας.

Ντούμας: Το ίδιο το θύμα διατηρεί το μυστικό

«Εάν η ίδια η 34χρονη θέλει πραγματικά να βοηθήσει την υπόθεση, οι καταθέσεις της είναι αρκετές για να οδηγήσουν στην δράστιδα», εκτίμησε ο Βασίλης Ντούμας πρόεδρος ειδικών φρουρών, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Το μυστικό το διατηρεί και το έχει το ίδιο το θύμα», τόνισε και πρόσθεσε πως θεωρεί απίθανο να υπάρχει απλώς μια παρανοϊκή γυναίκα μαυροντυμένη που γυρνάει να ρίχνει βιτριόλι.

«Είναι σίγουρο για εμένα ότι συνδέεται ή με το συγγενικό ή με το φιλικό της περιβάλλον με πρόσωπα όμως σίγουρα που η ίδια γνωρίζει υποψιάζεται και ελπίζω να έχει καταθέσει στην αστυνομία ώστε να φτάσουμε σύντομα σε ένα σίγουρο αποτέλεσμα», είπε ο κ. Ντούμας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share