Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Αλλαγή στο προφίλ της "μαυροφορεμένης" - Φαίνεται να είναι...

Τι εξετάζουν οι αρχές;

27 Μαΐου 2020 18:13
Επίθεση με βιτριόλι: Αλλαγή στο προφίλ της
Αρθρογράφος: Δανάη Πάλμου
ΔΑΝΑΗ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, μετά από τον ενδελεχή έλεγχο των όσων κατέγραψαν οι γύρω κάμερες. Η δράστιδα φαίνεται να σκιαγραφείται διαφορετικά και ίσως να μην είναι έτσι όπως φανταζόμασταν έως τώρα.

Συγκεκριμένα οι αρχές λένε ότι φαίνεται να είναι μια γυναίκα νεαρής ηλικίας, αδύνατη, με μοντέρνο ντύσιμο και σακίδιο πλάτης. Στην εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, μίλησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης στις εφημερίδες «Το Βήμα» και «Τα Νέα» για το ποια μπορεί να είναι η "μαυροφορεμένη", ενώ και ο δικηγόρος της 34χρονης δίνει νέες πληροφορίες.

«Φαίνεται από όλες τις κάμερες, τις μαρτυρίες και τα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ. να προσδιορίζεται η μορφή, η κίνηση και η φυσιογνωμία. Δεν υπάρχει ακόμα αναγνώρισή της και συνεχίζονται οι προσπάθειες να καταθέσει η 34χρονη με πιο σαφή στοιχεία. Οι μαρτυρίες και οι καταγραφές που υπάρχουν δείχνουν μια εικόνα διαφορετική από αυτήν που γνωρίζαμε αρχικά. Η δράστις της επίθεσης με το βιτριόλι περιγράφεται σαν νεαρής ηλικίας, αδύνατη, με μοντέρνο ντύσιμο και σακίδιο πλάτης», σημείωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

«Οι αστυνομικοί καταλήγουν στη συγκεκριμένη γυναίκα από μία σειρά πληροφοριών και μαρτυριών. Φαίνεται να μοιάζει με κάποιες από τον κύκλο των μέχρι στιγμής υπόπτων. Δεν έχουν σαφή εικόνα του προσώπου, αλλά από τη φυσιογνωμία, το σωματότυπο, προσομοιάζει με μία από τις υπόπτους. Η 34χρονη δεν έχει μιλήσει παρά μόνο για κάτι που το έχει πει ασαφώς με το επαγγελματικό της περιβάλλον. Κάποιες από αυτές τις δύο γυναίκες είχαν ακλόνητο άλλοθι. Υπάρχουν σενάρια που εξετάζονται εκτός επαγγελματικού χώρου, πάλι εμφανίζονται άλλοθι, αλλά με το προφίλ και με φωτογραφίες και μαρτυρίες, φαίνεται να προσομοιάζει η δράστις με υπόπτους εκτός του επαγγελματικού χώρου της 34χρονης», πρόσθεσε.

Eπίθεση με βιτριόλι: Τα εγκαύματα καλύπτουν το 18% του σώματος της - Τι ζητάει επίμονα η 34χρονη Ιωάννα (Video)

Σήμερα έκανε το δεύτερο χειρουργείο η 34χρονη Ιωάννα η οποία πριν από μια εβδομάδα σχεδόν δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι την ώρα που έφτανε στη δουλειά της, στην Καλλιθέα.

Η κοπέλα σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς της έχει μακρύ δρόμο μπροστά της για την αποκατάσταση των εγκαυμάτων που καλύπτουν το 18% του σώματος της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Σουλιώτη στις "Αλήθειες με τη Ζήνα" η κοπέλα ζητάει επίμονα ένα καθρέφτη για να δει το πρόσωπο της ενώ η μητέρα της που βρίσκεται συνεχώς κοντά της κάνει ότι μπορεί για να μην συμβεί αυτό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share