Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου 2020

Εσπευσμένα στο χειρουργείο η 34χρονη

Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία της Ιωάννας

27 Μαΐου 2020 11:19
Εσπευσμένα στο χειρουργείο η 34χρονη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την αναζήτηση της μαυροφορεμένης γυναίκας που επιτέθηκε στην 34χρονη με βιτριόλι στην Καλλιθέα ενώ σχετικά με την κατάσταση της υγείας της γυναίκας η γιατρός της είπε ότι παραμένει κρίσιμη και πως σήμερα θα υποβληθεί σε ένα ακόμα χειρουργείο. «Έχει καταλάβει το κακό που της έχει γίνει» είπε για την Ιωάννα. «Έχει περάσει μεγάλο διάστημα, αν ήταν κάτι απλό, θα είχαν ανοίξει στόματα», επανέλαβε καταλήγοντας ο κ. Λύτρας.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει δεκτή η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και πλέον οι αστυνομικοί περιμένουν να αποκτήσουν χρήσιμα στοιχεία από τις τηλεφωνικές επαφές της 34χρονης Ιωάννας.

Ντούμας: Το ίδιο το θύμα διατηρεί το μυστικό

«Εάν η ίδια η 34χρονη θέλει πραγματικά να βοηθήσει την υπόθεση, οι καταθέσεις της είναι αρκετές για να οδηγήσουν στην δράστιδα», εκτίμησε ο Βασίλης Ντούμας πρόεδρος ειδικών φρουρών, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Το μυστικό το διατηρεί και το έχει το ίδιο το θύμα», τόνισε και πρόσθεσε πως θεωρεί απίθανο να υπάρχει απλώς μια παρανοϊκή γυναίκα μαυροντυμένη που γυρνάει να ρίχνει βιτριόλι.

«Είναι σίγουρο για εμένα ότι συνδέεται ή με το συγγενικό ή με το φιλικό της περιβάλλον με πρόσωπα όμως σίγουρα που η ίδια γνωρίζει υποψιάζεται και ελπίζω να έχει καταθέσει στην αστυνομία ώστε να φτάσουμε σύντομα σε ένα σίγουρο αποτέλεσμα», είπε ο κ. Ντούμας.

34χρονη: Νέα στοιχεία "φωτιά" για την μαυροφορεμένη - Πρόκειται για επαγγελματία;

Σοκάρουν οι εξελίξεις που έρχονται στο "φως" σχετικά με την επίθεση με βιτριολί στην 34χρονη Ιωάννα!

Συγκεκριμένα μία σημαντική εξέλιξη είχαμε χτες στην υπόθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα, καθώς οι αρχές φαίνεται πως βρήκαν βίντεο όπου φαίνεται η μαυροφορεμένη να φτάνει στο σημείο του εγκλήματος.

Ωστόσο άγνωστο παραμένει ποια γυναίκα κρύβεται πίσω από την μάσκα και τον σκούφο.

Σύμφωνα άλλωστε και με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ οι τρεις γυναίκες στις οποίες υποθετικά αναφέρθηκε χτες η 34χρονη έχουν ισχυρά άλλοθι.

Δεν αποκλείεται μάλιστα η δράστις να είναι μία γυναίκα – επαγγελματίας σε αυτό που έκανε ή να είχε μελετήσει πάρα πολύ καλά την αποτρόπαια πράξη της.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ η μαυροφορεμένη κινήθηκε λες και γνώριζε που υπάρχουν κάμερες και που όχι, ώστε να περάσει όσο το δυνατόν όσο περισσότερο γίνεται απαρατήρητη αλλά και να δυσκολέψει το έργο της ΕΛ.ΑΣ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share