Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Πολύ κοντά στην ταυτοποίηση της "μαυροφορεμένης"

Βρήκαν τον οδηγό που την μετέφερε

26 Μαΐου 2020 19:55
Επίθεση με βιτριόλι: Πολύ κοντά στην ταυτοποίηση της

Οι αρχές, μετά από ανάλυση ενός νέου βίντεο, βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό της δράστιδας, δηλαδή της μαυροφορεμένης γυναίκας, που έκανε την επίθεση με το βιτριόλι.

Μάλιστα λέγεται ότι εντοπίστηκε ο οδηγός που μετέφερε την μαυροφορεμένη γυναίκα στο σημείο για να κάνει την επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη Ιωάννα, σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA. Να σημειωθεί ότι η 34χρονη έκανε τις πρώτες της δηλώσεις, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ο οδηγός δήλωσε ότι δεν γνώριζε ότι επρόκειτο να κάνει την επίθεση και ότι άφησε την λίγα μέτρα πιο κάτω, 7 λεπτά περίπου πριν της ρίξει το καυστικό οξύ. Άγνωστο παραμένει αν πήγε ο ίδιος στην Αστυνομία ή αν τον εντόπισαν μέσω βίντεο που εξέταζε η αστυνομία.

Επίθεση με βιτριόλι: Καταθέτει στους αστυνομικούς η 34χρονη - Τι ψάχνουν οι Αρχές

Σε εξέλιξη η κατάθεση της 34χρονης στους αστυνομικούς για την άγρια επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε την περασμένη Τετάρτη, στην Καλλιθέα. Παράλληλα, ένα νέο βίντεο που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ δείχνει τη δράστρια λίγα λεπτά πριν από την επίθεση.

Οι αστυνομικοί αφού πήραν το «πράσινο φως» από τους γιατρούς της κοπέλας, πήγαν στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο, προκειμένου να συνομιλήσουν μαζί της και να μάθουν όσα περισσότερα μπορούν για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της.

Η διαδικασία θα είναι χρονοβόρα, καθώς δεν θέλουν να πιέσουν πολύ την 34χρονη, που είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αλλά στόχος τους είναι να επιδιώξουν να μάθουν λεπτομέρειες για το πώς έγινε το συμβάν, να ανακαλέσει δηλαδή καρέ – καρέ στη μνήμη της το σκηνικό του τρόμου, έτσι ώστε να μπορέσουν να πιαστούν από εκείνη τη λεπτομέρεια που θα ανοίξει τον δρόμο των ερευνών.

"Έμαθα από την Αστυνομία...": Φίλη της 34χρονης σπάει την σιωπή της

Για πρώτη φορά στενή φίλη της 34χρονης Ιωάννας σπάει την σιωπή της και αποκαλύπτει σχετικά με την επίθεση αλλά και την υγεία του θύματος!

Συγκεκριμένα η κοπέλα μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” και αποκάλυψε πως ήταν από τα τελευταία άτομα που είχαν ανταλλάξει μηνύματα μαζί της πριν την επίθεση.

Την ίδια, άλλωστε, κάλεσε η αστυνομία να καταθέσει, προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες για το περιβάλλον του θύματος. Τι ήταν αυτό που έμαθε από την Αστυνομία και αποκάλυψε στον Γιώργο Παπαδάκη;

Σύμφωνα με τη φίλη της 34χρονης, δεν της είχε πει ποτέ ότι κινδυνεύει η ζωή της, ούτε είχε δεχθεί απειλές από κάποιο πρόσωπο.

“Είναι το καλύτερο παιδί. Περιμένω να γίνει καλύτερα για να πάω να την δω” πρόσθεσε η ίδια.

Δείτε όλα όσα δήλωσε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share