Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Έστειλε το μωρό της στο θάνατο - Δεν το τάιζε τίποτα άλλο παρά μόνο...

Τραγικό!

3 Δεκεμβρίου 2019 11:35
Έστειλε το μωρό της στο θάνατο - Δεν το τάιζε τίποτα άλλο παρά μόνο...

Έστειλε το μωρό της στο θάνατο - Δεν το τάιζε τίποτα άλλο παρά μόνο...

Οι γονείς θέλουν μόνο ότι είναι καλύτερο για τα παιδιά τους, αλλά μερικές φορές οι αρχές διακόπτουν την πράξη.

Αυτό ήταν που συνέβη στην παράξενη περίπτωση της 33χρονης Ελίζαμπεθ. Η Χάοκ σκέφτηκε ότι είχε κάνει ό,τι ήταν σωστό για το παιδί της ταΐζοντας το 11 μηνών μωρό της τίποτα άλλο από ξηρούς καρπούς και φρούτα, αλλά η ακραία vegan διατροφή του δεν ήταν αυτό που χρειαζόταν το παιδί. Φρίκη! Μωρό γεννήθηκε με δύο κεφάλια και τρία χέρια! (Video)

Το παιδί άρχισε να εμφανίζει παράξενα συμπτώματα πριν από λίγους μήνες. Είχε ένα εξάνθημα σε όλο του το σώμα και είχε χάσει την δυνατότητα των κινητικών δεξιοτήτων του. Ο εν διαστάσει σύζυγός της Χάοκ δεν πιστεύε τις διαβεβαιώσεις της ότι ο γιος τους απλά έπασχε από «αλλεργίες». Τελικά έφερε το παιδί στο νοσοκομείο και ανακάλυψε ότι το αγόρι ήταν πολύ κοντά στο θάνατο.

Οι γιατροί περιέγραψαν τις συνθήκες ως απάνθρωπες και είπαν ότι το αγόρι ήταν σε κίνδυνο για σηπτικό σοκ. Επιπλέον, το παιδί ήταν τόσο άσχημα υποσιτισμένο που ήταν σε ένα επίπεδο που αποκαλούν «αποτυχία να ευδοκιμήσει,» η οποία οδηγεί σε αναπτυξιακές καθυστερήσεις. Η Χάοκ έχει κατηγορηθεί για «έκθεση παιδιού σε κίνδυνο». Το αγόρι είναι τώρα με τον πατέρα του, μαζί με τα δύο άλλα αδέλφια του, και η κατάστασή του βελτιώνεται. Μετά από μάχη στην εντατική, το μωρό τους πέθανε - 4 Μέρες μετά, τους καλούν γρήγορα στο νοσοκομείο!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι γονείς μεγαλώνουν τα παιδιά τους με vegan δίαιτες που είναι αμφισβητήσιμες. Παιδιά έχουν πεθάνει ως αποτέλεσμα μιας τέτοιας αυστηρής δίαιτας σετόσο νεαρή ηλικία. Ενώ δεν υπάρχει τίποτα λάθος με την ανατροφή ενός παιδιού ως vegan, οι γονείς θα πρέπει να λαμβάνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις και να βεβαιώνονται ότι το κάνουν σωστά.

Για παράδειγμα, εάν οι vegan μητέρες επιλέγουν να κρατήσουν μια αυστηρή δίαιτα, ενώ θηλάζουν, μπορεί να χρειαστεί να λαμβάνουν βιταμίνη D και συμπληρώματα Β12, σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αυτή η έγκυος όταν πήγε για υπέρηχο περίμενε να δει το μωρό της - Ποιος ήταν όμως αυτός που φαίνεται να φιλάει το μωρό;

Αυτή η έγκυος όταν πήγε για υπέρηχο περίμενε να δει το μωρό της - Ποιος ήταν όμως αυτός που το φιλούσε;

Στις 30 εβδομάδες εγκυμοσύνης, η Τζέιντ επισκέφτηκε ένα κέντρο υπερηχογραφήματος στο Χάρλει στο Λονδίνο, για να κάνει ένα 4D υπερηχογράφημα για την κόρη της. Ήταν ένα δώρο από την μητέρα της, Λίντα, όπως αναφέρεται. Κωφό μωρό ακούει τη μαμά του να του λέει «σ’αγαπώ» για πρώτη φορά και...! (Video)

Παρόλα αυτά, μετά το ραντεβού της, η Τζέιντ παρατήρησε ότι δεν είχε τραβηχτεί μόνο η εικόνα της αγέννητης κόρης της. Αυτό που πιστεύει είναι ότι αυτό που της έδωσαν απεικόνιζε μέσα και τον παππού της που φιλούσε το μωράκι της.

Ο παππούς της, Τζακ, απεβίωσε το 2007“Είναι πολύ τρομακτικό. Μοιάζει τόσο πολύ σε εκείνον, και μπορείς να τον δεις πιο καθαρά και από την κόρη μου.» Είπε η Τζέιντ .

«Τα χείλη του είναι σουφρωμένα όπως όταν πας να φιλήσεις κάποιον» Μπορείς επίσης να διακρίνεις και τα μάτια, την μύτη και το στόμα τόσο καθαρά”

Ήταν η Λίντα αυτή που αναγνώρισε αμέσως τον Jack αφού η κόρη της επεσήμανε το άλλο πρόσωπο μέσα στην εικόνα, όπως αναφέρει το SWNS. Γυναίκα γίνεται παρένθετη μητέρα για το παιδί της δίδυμης αδερφής της όταν αυτή διαγνώστηκε από καρκίνο!

Και παρά το γεγονός ότι στην αρχή η εικόνα αυτή ήταν τρομακτική, η Τζέιντ σιγά σιγά άρχισε να το βλέπει «πραγματικά χαλαρωτικό» γνωρίζοντας ότι ο Jack την προσέχει.

“Απλά δεν μπορέσαμε με τίποτα να το πιστέψουμε. Είναι σαν να την ευλογεί μέσα από την μήτρα. Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από τον παππού μου. Και τώρα είναι λες και κάποιος φροντίζει και την κορούλα μου. Ένα τόσο αγαπημένο μου άτομο. Νιώθω τυχερή!”

Η Τζέιντ τελικά γέννησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι 2.7 κιλών τον Οκτώβριο του 2013 και όνομα αυτής..

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτου του 8χρονου από διφθερίτιδα!

 

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share