Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μετά από μάχη στην εντατική, το μωρό τους πέθανε - 4 Μέρες μετά, τους καλούν γρήγορα στο νοσοκομείο!

Μια αληθινή ιστορία!

2 Δεκεμβρίου 2019 13:06
Μετά από μάχη στην εντατική, το μωρό τους πέθανε -  4 Μέρες μετά, τους καλούν γρήγορα στο νοσοκομείο!

Μετά από μάχη στην εντατική, το μωρό τους πέθανε - 4 Μέρες μετά, τους καλούν γρήγορα στο νοσοκομείο!

Η Κάτια και ο Μπότλερ ήταν πολύ ενθουσιασμένοι με τον ερχομό του μωρού τους στον κόσμο. Αλλά όταν αυτό το ζευγάρι από το Νάβις πήγε για την εξέταση των 20 εβδομάδων, οι γιατροί είδαν στον υπέρηχο κάτι ανησυχητικό στην ανάπτυξή του. Αυτή η έγκυος όταν πήγε για υπέρηχο περίμενε να δει το μωρό της - Ποιος ήταν όμως αυτός που φαίνεται να φιλάει το μωρό;

Σύντομα γεννήθηκε το μωρό τους – ένα αγοράκι με το όνομα Ντέγουι– αλλά έπρεπε να μεταφερθεί στην εντατική για να προσπαθήσουν οι γιατροί να το σώσουν.

Μετά από 132 μέρες, ο μικρός Ντέγουι έφυγε από την ζωή σε μία επέμβαση ρουτίνας για να το ταΐσουν χειρουργικά μέσα από σωληνάκι.

Η Κάτια και ο Τζος το πήραν πολύ άσχημα αλλά δεν είχαν ιδέα πως το σύμπαν είχε άλλα σχέδια για εκείνους και περιελάμβανε κάποιον που ήταν μόλις έναν όροφο πάνω στο νοσοκομείο.

Μία νοσοκόμα από την εντατική που είχε έρθει πολύ κοντά στο ζευγάρι τους πήρε τηλέφωνο μία μέρα και τους είχε μία έκπληξη. Θυμόταν πως οι Μπάτλερς είχαν ενδιαφερθεί να υιοθετήσουν και στον 5ο όροφο του νοσοκομείου υπήρχε ένα νεαρό αγόρι που τον έλεγαν Μπραξ.

Είχε πνευμονική υπέρταση, χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια και τραχειομαλακία και στους 11 μήνες της ζωής του δεν είχε βγει ποτέ από το νοσοκομείο. Οι γονείς του τον εγκατέλειψαν γιατί δεν μπορούσαν να πληρώσουν την θεραπεία του αλλά οι γιατροί πίστευαν πως θα βελτιωνόταν η κατάστασή του μεγαλώνοντας.

Από την στιγμή που το ζευγάρι γνώρισε τον Μπραξ , ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Τον πήγαν σπίτι και τον φρόντισαν και από εκείνη την στιγμή και μετά η κατάστασή του συνεχώς βελτιωνόταν. Ήταν λες και η αγάπη που έπαιρνε τον βοηθούσε να θεραπευτεί.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, το ζευγάρι υιοθέτησε και επίσημα τον Μπράξ. Παρόλο που τους λείπει ο Dewey και ακόμα νιώθουν την απώλεια, είναι χαρούμενοι που δεν υποφέρει και καταλαβαίνουν πως ο χαμός του βοήθησε τελικά ένα άλλο πλάσμα που το είχε ανάγκη.

Πήρε την κόρη του στην κηδεία της μητέρας της - Μόλις δείτε πως έφυγε, θα δακρύσετε!

Πήρε την κόρη του στην κηδεία της μητέρας της - Μόλις δείτε πως έφυγε, θα δακρύσετε!

Μια νεαρή μητέρα πέθανε δευτερόλεπτα αφότου προσπάθησε να σώσει το μωρό της μπαίνοντας μπροστά σε ένα φορτηγό. Θα την θυμούνται πάντα σαν “ηρωίδα που έκανε την απόλυτη θυσία”.
Εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν για την κηδεία της 20χρονης Χέιθ, η οποία κατάφερε να σώσει την ενός έτους κόρη της, Μίλε, καθώς πήγε να τη χτυπήσει ένα όχημα στο Reading στις 13 Απριλίου. Αυτή η έγκυος όταν πήγε για υπέρηχο περίμενε να δει το μωρό της - Ποιος ήταν όμως αυτός που φαίνεται να φιλάει το μωρό;

Έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 23.000 λίρες στην μνήμη της Heath τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την κηδεία της και για την φροντίδα της Μίλε όταν φτάσει στα 21 της.

Η μητέρα από το Γέιτλι του Reading σκοτώθηκε όταν την πάτησε ένα φορτηγό – αλλά η μικρή Μίλε επιβίωσε σχεδόν χωρίς γρατσουνιά γιατί η μητέρα της την έσπρωξε μακριά από το φορτηγό. Στην κηδεία της παραβρέθηκαν πολλά άτομα, αρκετά με ροζ ενδυμασία, ακολουθώντας την πορεία πίσω από το φέρετρο της Χέιθ.

Φίλοι και οικογένεια διακόσμησαν τους δρόμους με ροζ και μοβ μπαλόνια και κορδέλες – τα αγαπημένα της χρώματα – και γέμισαν τους δρόμους την ημέρα της κηδείας της. Μοτοσυκλετιστές έκλεισαν τις δύο άκρες του δρόμου καθώς οι γείτονες έσκυβαν το κεφάλι με σεβασμό μπροστά στην οικογένεια της Χέιθ που την συνόδευε στο τελευταίο της ταξίδι.

Οι γείτονες μαζεύτηκαν έξω από την εκκλησία ενώ πολλοί μπήκαν μέσα για να παρακολουθήσουν την λειτουργία μαζί με την οικογένεια. Το μήνυμα που διάβασε ένας από τους θείους της
έλεγε: “Έκανες την απόλυτη θυσία για να σώσεις την όμορφη Μίλε.”

“Λένε ότι όλοι έχουν έναν σκοπό στη ζωή και ο δικός σου ήταν να σώσεις το μωρό σου εκείνη τη μέρα. Είμαστε περήφανοι για σένα, την ανιψιά μας, την ηρωίδα.” Μιλώντας στην κηδεία, ένας άλλος θείος της, ο Χέιθ , είπε ότι η οικογένεια ήταν συγκινημένη με την υποστήριξη που έλαβε.

Ο Mark είπε: “Αυτό είναι το αντίο που αξίζει στην Χέιθ . Ήταν πολύ δύσκολο για όλους μας – το νιώθουμε όλοι. Δεν μπορώ να πιστέψω πώς το αντέχουμε.” Πρόσθεσε ότι η οικογένεια είναι πολύ περήφανη για την Χέιθ που έσωσε την Χέιθ .

Η κοινότητα συγκεντρώθηκε στην εκκλησία της St Agnes στο Reading πριν την ιδιωτική τελετή της οικογένειας στο Κρεματόριο του Reading. Τραγικές ιστορίες από τον σεισμό στην Αλβανία: Ξεκληρίστηκε 9μελής οικογένεια! Νεκρή η μητέρα αγκαλιά με τα παιδιά! (Video)

Καθώς η νεκρώσιμη πορεία έφευγε από την εκκλησία, όλοι έσκυψαν για μια ακόμα φορά το κεφάλι προς τιμήν της Χέιθ.

Ένας κάτοικος, που δεν γνώριζε την νεαρή προσωπικά, είπε: “Συγκινήθηκα σαν γονιός και παππούς. Δεν γνώριζα την οικογένεια, αλλά λυπάμαι για την τραγική απώλεια τους. Είμαι σίγουρος ότι η κοινότητα τους στηρίζει όσο μπορεί.”

Ο Αιδεσιμότατος Πόλιν είπε έξω από την εκκλησία: “Ακόμη και όσοι δεν γνώριζαν την Λορέν συγκινήθηκαν από το θάνατο της. Είμαστε όλοι συγκινημένοι. Η οικογένεια είναι βαθιά ευγνώμων για την καλοσύνη. Κάτι καλό βγήκε από αυτή την τραγική απώλεια.”

Η νεκρώσιμη πομπή πέρασε από όλο το Reading – ακολουθούμενη από μοτοσυκλετιστές – όπου οι κάτοικοι από νωρίς το πρωί στόλιζαν τους δρόμους με περισσότερα ροζ και μοβ μπαλόνια.

Η στιγμή που το φέρετρο της Heath, διακοσμημένο με πεταλούδες και ροζ λουλούδια, μπήκε στο κτίριο του κρεματόριου το οποίο πλαισίωναν οι κοντινοί φίλοι και η άμεση οικογένεια της.

Ένας εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας είπε ότι ο οδηγός του φορτηγού δεν έχει συλληφθεί για το δυστύχημα της

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share