Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Σοκαριστική υπόθεση θανάτου 19χρονης: Πέθανε ενώ έκανε «άγριο» σ3ξ! (photo)

Σοκ!

4 Νοεμβρίου 2019 11:11
Σοκαριστική υπόθεση θανάτου 19χρονης: Πέθανε ενώ έκανε «άγριο» σ3ξ! (photo)

Ένας άνδρας κατηγορείται για το θάνατο μιας 19χρονης κοπέλας καθώς φέρεται να έκανε άγριο σ3ξ μαζί της μετά από πάρτι για το Χαλοουιν και να πέθανε! Πέθανε η Yvette Lundy!

H 19χρονη Φράνσις βρέθηκε νεκρή σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε απομονωμένο πάρκινγκ κοντά στο κτίριο που γινόταν το πάρτι, στο Νιου Τζέρσι. Σοκ: Πέθανε πασίγνωστη τραγουδίστρια! (photo-video)

Ο Μάικλ Γκάφνεϊ, 21 ετών, κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία σύμφωνα με τοπικές εκθέσεις.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στις 2:14 π.μ. την Παρασκευή και η κοπέλα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στη συνέχεια, η αστυνομία πήρε κατάθεση από τον Γκάφνει ο οποίος υποστήριξε πως είχε χάσει τις αισθήσεις της ενώ έκαναν σεξ στο αυτοκίνητό της. Θρήνος: Πέθανε ο Γιώργος Χριστοφής!

Μάλιστα δεν έχει γνωστοποιηθεί αν ο Γκάφνεϊ ήξερε από πριν την Φράνσις ή αν είχαν γνωριστεί στο πάρτι.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ο θάνατος του θύματος προκλήθηκε από τραυματισμούς στο λαιμό της.

Ωστόσο, η αστυνομία δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ πως δεν είναι σαφές ότι φταίει το άγριο σεξ και ο θάνατός της θεωρείται ύποπτος.

«Άρρωστη» εκδίκηση: Χώρισαν και έστειλε στην μητέρα της βίντεο που έκαναν σ3ξ!

Ένας 21χρονος έσπευσε να στείλει πορνογραφικά βίντεο της πρώην φίλης του στη μητέρα της, μετά τον χωρισμό τους. Μητέρα ρώτησε έναν άγνωστο στο ίντερνετ κάτι που ήθελε! Δεν περίμενε όμως αυτό που συνέβη στην συνέχεια!

Ο 21χρονος Μπάλμοντ, από το Κάρντιφ, ήταν ερωτευμένος με την 37χρονη, την οποία γνώρισε ενώ φοιτούσε στο κολέγιο.

Σε μια άρρωστη πράξη εκδίκησης, ο Μπάλμοντ έστειλε δύο βίντεο στη μητέρα και σε δύο φίλους της, στα οποία έκαναν σεξ.

Η εισαγγελέας δήλωσε: «Το περιστατικό την έκανε να νιώθει άγχος και κατάθλιψη. Είπε ότι δεν μπορεί να φάει σωστά. Λέει ότι δεν μπορεί να εργαστεί και δεν βγαίνει επειδή φοβάται ότι θα δει τον εναγόμενο».

Στο δικαστήριο Crown Court του Κάρντιφ ακούστηκε ότι το ζευγάρι ήταν μαζί για δύο με τρία χρόνια πριν η σχέση αρχίσει να «χαλάει».

Ο δικηγόρος του Τζόναθαν Λιούις είπε: «Όταν η σχέση άρχισε να παραπαίει, το πήρε σκληρά. Ήταν η πρώτη του μεγάλη σχέση. Η πρώτη φορά που αγάπησε τόσο».

Ο Μπαλμόντ παραδέχτηκε πως ήταν ένοχος για αποκάλυψη σεξουαλικής φωτογραφίας ή ταινίας χωρίς τη συναίνεση του ενός με την πρόθεση να προκαλέσει δυσφορία.

Το δικαστήριο άκουσε τον Μπάλμοντ και δέχτηκε ότι η αντίδρασή του ήταν «αποτρόπαιη» αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν πρόλαβε να βλάψει την πρώην του τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους. «Αφού πέρασαν τα τρία χρόνια, ήρθε η επίπονη στιγμή της εκταφής της μητέρας μου! Τότε έζησα ένα θρίλερ»

Ωστόσο ο δικαστής υποστήριξε πως ήταν η «απόλυτη ανοησία». «Τέτοιες συμπεριφορές προκαλούν μεγάλη ανησυχία και μεγάλη αγωνία στα θύματα»,ανέφερε.

Ο δικαστής δήλωσε ότι η συμπεριφορά του Μπάλμοντ «έγινε σε ένα βαθμό από την ανωριμότητά του».

Είπε επίσης για την μητέρα του θύματος: «Η αποστολή τέτοιου είδους βίντεο σε μια κυρία της ηλικίας της είναι άσχημη και αηδιαστική».

Ο κ. Μπάλμοντ τιμωρήθηκε με ποινή 30 εβδομάδων με αναστολή, 20 ημέρες παρακολούθηση από ειδικούς και 150 μέρες εθελοντική εργασία.

Επίσης του απαγορεύτηκε η επαφή με το θύμα του για 3 χρόνια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share