Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Έκτακτη ανακοίνωση για την Aegean: «Έσκασαν» τα νέα

Το δημόσιο «ευχαριστώ» στην εταιρεία

3 Δεκεμβρίου 2021 21:21
Έκτακτη ανακοίνωση για την Aegean: «Έσκασαν» τα νέα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ανακοίνωση ήρθε στη δημοσιότητα για την Aegean, με την ΕΟΚ να την ευχαριστεί την αεροπορική εταιρεία, με την οποία ταξίδεψε προ ημερών στο Νιουκάστλ, τη στιγμή που είναι αντιμέτωπη με τη μετάλλαξη «Όμικρον».

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα μέλη της διοίκησης καθώς και οι περισσότεροι που μπήκαν στο αεροπλάνο πλήρωσαν τα πάντα πέραν της μετακίνησής τους. Λοιπά έξοδα όπως διανυκτέρευση, rapid test κλπ πληρώθηκαν από τους ίδιους.

Aegean ανακοίνωση ΕΟΚ

Το δημόσιο «ευχαριστώ» της ΕΟΚ για την Aegean

«Η συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με την AEGEAN τη μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρία, συνεχίζεται στις στέρεες βάσεις που έχουν θεμελιωθεί και διαρκώς επεκτείνεται και ισχυροποιείται.

Η μετακίνηση της Εθνικής Ανδρών προς και από το Νιουκάστλ πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της AEGEAN, που για μία ακόμη φορά στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό του ελληνικού μπάσκετ.

Η διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς την AEGEAN, τον Ελληνικό – Εθνικό μας αερομεταφορέα, μαζί με τη δέσμευση για την αμοιβαία επωφελή διεύρυνση της συνεργασίας μας».

TAGS
 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share