Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Bershka: Το φόρεμα με χιαστί κόψιμο και κορδόνια που ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά

Θα το λατρέψεις!

2 Ιουνίου 2020 16:08
Bershka: Το φόρεμα με χιαστί κόψιμο και κορδόνια που ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το μίνι φόρεμα με χιαστί κόψιμο και κορδόνια που κοστίζει μόλις 17,99€ και το ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά.

Μπορεί ο καιρός να μην θυμίζει και τόσο άνοιξη όμως τα ρούχα και οι κολεξιόν των αγαπημένων μας καταστημάτων έχουν φέρει όχι μόνο την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι στην ντουλάπα μας. Κι επειδή δεν θα αργήσει ο καιρός που η θερμοκρασία θα ανέβει και πάλι στα ύψη, φρόντισε σύντομα να ρίξεις μια ματιά στη νέα κολεξιόν των καταστημάτων Bershka.

Εμείς ξεχωρίσαμε αυτό το little black dress που θα απογειώσει τις βραδινές σου εμφανίσεις. Το κόψιμο του στο ύψος της κοιλιάς είναι αυτό που θα αναδείξει τη θηλυκότητα σου και ο τρόπος που αγκαλιάζει τις καμπύλες υπόσχεται πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας αλλά και στο e shop τους, στην εκπληκτική τιμή των 17,99€. Μην το σκέφτεσαι, αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το πέδιλο που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλες τις γυναίκες.

Bershka: Το must have φόρεμα της σεζόν κοστίζει μόλις 12,99€

Ανακαλύψαμε στα καταστήματα Bershka το minimal φόρεμα που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα και κοστίζει μόλις 12,99€!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει να βρίσκει πάντα για εσάς τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Έτσι και σήμερα σε μια σύντομη έρευνα πέσαμε πάνω στο φόρεμα που είναι το απόλυτο must have της σεζόν.

Είναι μίνι, με λεπτές τιράντες και ταιριάζει απόλυτα σε κάθε σου εμφάνιση. Μπορείς να το φοράς από το πρωί με τα αθλητικά σου και ένα τζιν τζάκετ μέχρι το βράδυ με τις αγαπημένες σου γόβες. Εφαρμόζει τέλεια πάνω στο σώμα σου και αναδεικνύει στο έπακρο όλη σου τη θηλυκότητα.

Θα το βρεις σε δύο υπέροχα χρώματα για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ! Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις στη βραδινή σου έξοδο, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα και να είσαι σίγουρη πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share