Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Bershka e shop: Τα γυαλιά ηλίου που έχουν λατρέψει όλες οι instagrammers κοστίζουν μόλις 9,99€!

Προλάβετε τα!

24 Απριλίου 2020 17:41
Bershka e shop: Τα γυαλιά ηλίου που έχουν λατρέψει όλες οι instagrammers κοστίζουν μόλις 9,99€!

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Bershka τα γυαλιά ηλίου που κάνουν θραύση και έχουν λατρέψει όλες οι instagrammers με μόλις 9,99€!

Αφού αυτή την περίοδο δεν μπορούμε να χαζέψουμε τις βιτρίνες των αγαπημένων μας καταστημάτων χαζεύουμε στα e shop τους. Πάνω σε μια τέτοια έρευνα λοιπόν πέσαμε πάνω σε αυτό το μικρό "διαμαντάκι" και δεν είναι άλλο από αυτό το υπέροχο ζευγάρι για ηλίου που σίγουρα θα μας συνοδεύσει σε όλες τις ηλιόλουστες βόλτες μας.

Φέτος ξέχνα τα μεγάλα και τετράγωνα γυαλιά, αυτή τη σεζόν η μόδα γυρνάει στα 60s συνεπώς τα γυαλιά έχουν πιο έντονες γωνίες και μικραίνουν. Αυτά τα ορθογώνια γυαλιά ηλίου με όψη ταρταρούγας είναι η απόλυτη τάση της σεζόν που θα ταιριάξει σε κάθε γυναικείο πρόσωπο και στυλ. Αγόρασε τα μόνο με ένα κλικ εδώ! Κι επειδή ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου δεν είναι ποτέ αρκετό, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα γυαλιά από τα καταστήματα Mango που αποτελούν το "best seller" της σεζόν!

Βρήκαμε στην νέα συλλογή των Bershka τα πιο άνετα και στιλάτα πέδιλα του καλοκαιριού για το 2020!

Αν και ακόμα δεν μπορούμε να βγούμε σε μεγάλες εξόδους μην ξεχνάμε πως σε λίγες εβδομάδες θα τελειώσει βάση των μέχρι σήμερα συνθηκών και θα γυρίσουμε σιγά σιγά στην καθημερινότητα μας. Για το λόγο αυτό αν θέλεις να έχεις πρώτη όλα τα trends ήρθε η ώρα να ψωνίσεις online.

Στο διαδικτυακό κατάστημα των Bershka θα βρεις αγαπημένα κομμάτια του φετινού καλοκαιριού και της Άνοιξης, αφού θα προλάβουμε να την απολαύσουμε. Η νέα συλλογή έχει απίστευτα ρούχα, παπούτσια, αλλά και αξεσουάρ. Όπως αυτά τα λευκά mules με το καπιτονέ σχέδιο στο πάνω μέρος.

Τα mules μπορούν να φορεθούν με όποιο τρόπο και στιλ θελήσεις εσύ. Με την αγαπημένη σου φούστα, το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι ή με ένα φόρεμα όπως αυτό που προτείναμε εμείς!

Το συγκεκριμένο mules από την νέα συλλογή των Bershka ταιριάζει και με όλα τα χρώματα, αφού είναι σε λευκό χρώμα.

Περιγραφή:

Λευκά mule πέδιλα με τακούνι. Με καπιτονέ λεπτομέρεια στο επάνω μέρος.

 

Ροή ειδήσεων

Share