Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ZARA: Πανικός με το μαύρο πέδιλο που έχει κάνει θραύση και στο Instagram

Μην το χάσετε!

16 Μαΐου 2020 13:39
ZARA: Πανικός με το μαύρο πέδιλο που έχει κάνει θραύση και στο Instagram

Σου βρήκαμε τα πιο σικάτα πέδιλα από τα καταστήματα ZARA που θα τα χαρείς τόσο την Άνοιξη όσο και το καλοκαίρι γιατί είναι το number 1 trend για αυτή την σεζόν.

Τα πέδιλα είναι ένα παπούτσι που όλες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας. Φοριούνται εύκολα και συνδυάζονται με τα πάντα, όπως και με αυτό το τέλειο κόκκινο φόρεμα. Ειδικά όταν έχουν μαύρο χοντρό και αναπαυτικό τακούνι.

Τα πέδιλα με χοντρό τακούνι είναι αναπαυτικά και μπορείς να τα φορέσεις το πρωί στην δουλειά σου αλλά και το βράδυ με ένα καλό σύνολο για να βγεις χωρίς να σε πονέσουν τα πόδια μας, που είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για κάθε γυναίκα εκεί έξω.

Δερμάτινο πέδιλο με τακούνι σε μαύρο χρώμα. Δερμάτινο πάνω μέρος. Σουρωτά δερμάτινα λουριά με θέση για το μεγάλο δάχτυλο. Λεπτό μεσαίο τακούνι. Μυτερό τελείωμα.

Θα τα βρείτε εδώ!

ZARA e - shop εκπτώσεις: Βρήκαμε το απόλυτο φόρεμα του καλοκαιριού μόνο με 12 ευρώ

Βρήκαμε στο online stores των Zara, ένα φόρεμα που κάνει μόνο 12 ευρώ αλλά σίγουρα θα γίνει και το απόλυτο ρούχο του καλοκαιριού.

Είναι κατάλληλο για τις βραδινές εμφανίσεις σου αλλά και για ένα κάλεσμα, όπως αν έχεις για παράδειγμα κάποιο γάμο και δεν θέλεις να ντυθείς υπερβολικά, ενώ θα πηγαίνει και με το μαύρισμα σου.

Το φορέματα είναι χωρίς αμφιβολία το trend του καλοκαιριού και γι΄αυτό το λόγο πρέπει να του δώσεις μία παραπάνω ευκαιρία φέτος.

Τα φορέματα είναι ένα από τα ρούχα που αγαπάμε, κυρίως το καλοκαίρι. Απλό , αέρινο και πολύ όμορφο χωρίς υπερβολές, σε βοηθάνε να εντυπωσιάσεις και έχεις ένα κομψό και όμορφο στυλ.

ΦΟΡΕΜΑ ΝΤΕΝΙΜΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

12,99 EUR

Φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και V ντεκολτέ με κοντό μανίκι που καταλήγει σε λάστιχο. Τελείωμα με βολάν στο κάτω μέρος.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share