Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ZARA: Βρήκαμε το πιο θηλυκό φόρεμα για το καλοκαίρι - Είναι κόκκινο και έχει super τιμή

Θα το λατρέψετε!

13 Μαΐου 2020 09:12
ZARA: Βρήκαμε το πιο θηλυκό φόρεμα για το καλοκαίρι - Είναι κόκκινο και έχει super τιμή

Βρήκαμε το πιο εντυπωσιακό κόκκινο μίντι φόρεμα με κουμπιά, στα καταστήματα ZARA, είναι το ρούχο που θέλουν να έχουν στη συλλογή τους όλες οι γυναίκες για φέτος το καλοκαίρι.

Η καραντίνα τελείωσε και σιγά σιγά ξεκινάμε να κάνουμε τις πρώτες μας εξόδους μετά από ενάμιση μήνα που περάσαμε μέσα στα σπίτια μας. Για να το κάνουμε ωστόσο αυτό θα πρέπει να έχουμε εφοδιαστεί με τα πιο κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ.

Τα ZARA σου έχουν για ακόμα μία φορά τη λύση και μάλιστα στην καλύτερη τιμή μιας και μπορείς με μία απλή βόλτα στο online store ή να πας σε κάποιο φυσικό κατάστημα (μιας και άνοιξαν πριν λίγες μέρες) και να βρεις όλα τα κομμάτια που χρειάζεσαι.

Αυτό που σίγουρα αξίζει να δεις είναι και αυτό το σικάτο μπλουζάκι που βρήκαμε στο online store και κάνει θραύση!

Το φόρεμα με φαρδύ ντεκολτέ και κοντό φουσκωτό μανίκι. Λεπτομέρεια λάστιχο τύπου σφηκοφωλιάς στην πλάτη. Κλείσιμο μπροστά με φοδραρισμένα κουμπιά.

Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι πραγματικά ονειρικό και δεν γίνεται να λείπει από την ντουλάπα σου. Κοστίζει 39,95€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

ZARA e - shop εκπτώσεις: Βρήκαμε το απόλυτο φόρεμα του καλοκαιριού μόνο με 12 ευρώ

Βρήκαμε στο online stores των Zara, ένα φόρεμα που κάνει μόνο 12 ευρώ αλλά σίγουρα θα γίνει και το απόλυτο ρούχο του καλοκαιριού.

Είναι κατάλληλο για τις βραδινές εμφανίσεις σου αλλά και για ένα κάλεσμα, όπως αν έχεις για παράδειγμα κάποιο γάμο και δεν θέλεις να ντυθείς υπερβολικά, ενώ θα πηγαίνει και με το μαύρισμα σου.

Το φορέματα είναι χωρίς αμφιβολία το trend του καλοκαιριού και γι΄αυτό το λόγο πρέπει να του δώσεις μία παραπάνω ευκαιρία φέτος.

Τα φορέματα είναι ένα από τα ρούχα που αγαπάμε, κυρίως το καλοκαίρι. Απλό , αέρινο και πολύ όμορφο χωρίς υπερβολές, σε βοηθάνε να εντυπωσιάσεις και έχεις ένα κομψό και όμορφο στυλ.

ΦΟΡΕΜΑ ΝΤΕΝΙΜΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

12,99 EUR

Φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και V ντεκολτέ με κοντό μανίκι που καταλήγει σε λάστιχο. Τελείωμα με βολάν στο κάτω μέρος.

 

Ροή ειδήσεων

Share