Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Bershka e - shop: Σου βρήκαμε το no 1 πέδιλο της σεζόν στην πιο τέλεια τιμή

Μην χάσεις την ευκαιρία!

7 Μαΐου 2020 16:01
Bershka e - shop: Σου βρήκαμε το no 1 πέδιλο της σεζόν στην πιο τέλεια τιμή

Αν ψάχνεις καλοκαιρινά παπούτσια σου βρήκαμε το πιο ξεχωριστό πέδιλο της σεζόν στο e -shop του Bershka!

Θα τα αγοράσεις και θα μπορείς να τα φοράς, τόσο την Άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι γιατί είναι το number 1 trend για αυτή την σεζόν.

Τα πέδιλα είναι ένα παπούτσι που όλες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας. Φοριούνται εύκολα και συνδυάζονται με τα πάντα. Ειδικά όταν έχουν λευκά και έχουν αναπαυτικό τακούνι.

Τα πέδιλα με λεπτό τακούνι κάποιες φορές είναι αναπαυτικά, όταν το τακούνι είναι χαμηλό και μπορείς να τα φορέσεις το πρωί στην δουλειά σου αλλά και το βράδυ με ένα καλό σύνολο για να βγεις χωρίς να σε πονέσουν τα πόδια μας, που είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για κάθε γυναίκα εκεί έξω.

Πέδιλα με τακούνι και δετά λουράκια

25.99 €

Θα τα βρεις εδώ

Μιας και θα βρεθείς στο online store του Bershka, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις κι εσύ μια ματιά σε αυτό το φόρεμα που αποτελεί την κορυφαία επιλογή των ειδικών!

Bershka e shop: Tα πιο στιλάτα και άνετα πέδιλα της σεζόν κοστίζουν μόλις 20,99€

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Bershka το πιο στιλάτο και άνετο πέδιλο της σεζόν που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες με μόλις 20,99€!

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και τα χειμωνιάτικα σιγά σιγά ανεβαίνουν στα πατάρια για να πάρουν τη θέση τους τα κοντομάνικα και τα ανοιχτά παπούτσια. Γι' αυτό δεν γινόταν να μην κάνουμε μια μικρή έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων για να βρούμε τα κορυφαία κομμάτια της σεζόν.

Αυτά τα ανάγλυφα πέδιλα με αγκράφα είναι μοδάτα και προσδίδουν παραπάνω στιλ στην κάθε σου εμφάνιση. Μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες τις ημέρας, ακόμα και σε μια βραδινή έξοδο. Είναι τόσο άνετα που δεν θα θες να τα αποχωριστείς. Θα τα βρεις σε λευκό χρώμα στη μοναδική τιμή των 20.99€. Μην το σκέφτεσαι, αγόρασε τα μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να τα συνδυάσεις για την τέλεια casual εμφάνιση, ρίξε μια ματιά σε αυτό το ψηλόμεσο mom fit παντελόνι

Bershka e - shop: Βρήκαμε το πιο θηλυκό φόρεμα που σμιλεύει το σώμα σε μισή τιμή

Βρήκαμε στο κατάστημα των Bershka το πιο θηλυκό φόρεμα που σμιλεύει το σώμα σε 40% έκπτωση. Οπότε, τρέξε να το προλάβεις πριν εξαντληθεί. Μάλιστα, μπορείς να το διαλέξεις ανάμεσα σε δυο διαφορετικά χρώματα. Αφού, βγαίνει σε τζιν όπως είπαμε, αλλά και σε μαύρο.

Ένα τζιν φόρεμα είναι καλό να έχουμε στην ντουλάπα μας. Είναι το πιο εύκολο φόρεμα για να φορέσεις στις καθημερινές σου εμφανίσεις, αφού λόγω του υφάσματος του δεν θέλει πολλά - πολλά για να αναδειχθεί. Επίσης, μπορείς να το φορέσεις ακόμη και με τα αθλητικά του παπούτσια.

Τα τζιν φορέματα κορίτσια δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα, αφού ποτέ δεν φεύγει και το τζιν. Είναι αγαπημένο κομμάτι της γυναίκας, καθώς είναι πολύ άνετο και μπορεί να φορεθεί σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις. Ακόμη και τις πιο βραδινές.

Αυτό το τζιν φόρεμα που σου βρήκαμε από τα Bershka, πρόκειται να το αγαπήσεις. Όχι μόνο επειδή είναι πολύ εντυπωσιακό και αισθησιακό, καθώς έχει άνοιγμα με φερμουάρ στη μέση, αλλά και γιατί βρίσκεται σε 40% έκπτωση. Είναι ευκαιρία λοιπόν, αν δεν έχετε ένα τέτοιο στην ντουλάπα σας να αποκτήσετε. Το συγκεκριμένο, εκτός από τζιν βγαίνει και σε μαύρο χρώμα.

Κοντό φόρεμα ντένιμ με γιακά πουκαμίσου και μακριά μανίκια. Κλείνει μπροστά με φερμουάρ και έχει μέση ρυθμιζόμενη με ζώνη.

Απίστευτες τιμές θα βρεις και το τζιν από τα Bershka που έχουν βγει σχεδόν sold out. Είναι ότι πρέπει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

 

Ροή ειδήσεων

Share