Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Bershka e - shop: Αυτό το παντελόνι είναι το must have του καλοκαιριού - Κοστίζει μόνο 15 ευρώ

Μην το χάσετε!

30 Απριλίου 2020 13:30
Bershka e - shop: Αυτό το παντελόνι είναι το must have του καλοκαιριού - Κοστίζει μόνο 15 ευρώ

Σας βρήκαμε στο online store του Bershka το απόλυτο παντελόνι του καλοκαιριού και μπορείς να το κάνεις δικό σου, με 10 ευρώ κάτω από την αρχική τιμή του!

Μπορεί προς το παρόν να βρισκόμαστε όλοι στο σπίτι και να μην πραγματοποιούμε τις μετακινήσεις που θα θέλαμε, σε λίγο καιρό ωστόσο τα μέτρα θα καταργηθούν και εμείς θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας.

Για να το κάνουμε ωστόσο αυτό με στιλ, χρειαζόμαστε τα πιο κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ, τα οποία είναι ικανά να τραβήξουν τα βλέμματα και να σε κάνουν να ξεχωρίσεις ανάμεσα σε φίλους και γνωστούς σου.

Μιας και θα μπεις στο online store του Bershka, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το καυτό σορτσάκι του καλοκαιριού!

Με μία απλή βόλτα που κάναμε στο online store του Bershka, εντοπίσαμε το πιο στιλάτο cargo παντελόνι, το οποίο θα σε βολέψει για όλες τις πρωινές σου εμφανίσεις και θα σε βγάλει σε πολλές περιπτώσεις από τη δύσκολη θέση.

Μπορείς να το φορέσεις με sneakers, ακόμα και με τα πέδιλά σου και να εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου. Έτσι τα Bershka για ακόμα μία φορά σου βρήκαν τη λύση, και μάλιστα στην πιο προνομιακή τιμή.

Κοστίζει 15,99 και θα το βρεις εδώ

Bershka e shop: Το πιο άνετο "best seller" παντελόνι της σεζόν κοστίζει μόλις 19,99€!

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Bershka το πιο άνετο "best seller" παντελόνι που έγινε ανάρπαστο στην εκπληκτική τιμή των 19,99€!

Σε μια σύντομη έρευνα μας στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων, το μάτι μας σταμάτησε σε ένα υπέροχο slouchy παντελόνι από τα Bershka. Βέβαια, ακόμη πιο δελεαστικό το έκανε η έξτρα χαμηλή τιμή του.

Τα slouchy παντελόνια τα τελευταία χρόνια έχουν την τιμητική τους και όχι άδικα γιατί χαρίζουν μια ψηλόλιγνη φιγούρα σε όλες τις γυναίκες, αναδεικνύουν τέλεια τις καμπύλες και φυσικά φοριούνται όλη μέρα. Μπορείς να τα συνδυάσεις το πρωί με ένα απλό T shirt και το βράδυ με τις ψηλοτάκουνες γόβες σου.

Κι αν αναρωτιέσαι ποιος θα ήταν για εμάς ο ιδανικός ανοιξιάτικος συνδυασμός, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα από τα καταστήματα ZARA που σίγουρα θα λατρέψεις με την πρώτη ματιά.


Μην το σκέφτεσαι, απλά κάνε ένα κλικ εδώ και αγόρασε το!

.

 

Ροή ειδήσεων

Share