Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Bershka e - shop: Βρήκαμε το πιο θηλυκό φόρεμα που σμιλεύει το σώμα σε μισή τιμή

Μην το χάσετε!

4 Μαΐου 2020 15:15
Bershka e - shop:  Βρήκαμε το πιο θηλυκό φόρεμα που σμιλεύει το σώμα σε μισή τιμή

Βρήκαμε στο κατάστημα των Bershka το πιο θηλυκό φόρεμα που σμιλεύει το σώμα σε 40% έκπτωση. Οπότε, τρέξε να το προλάβεις πριν εξαντληθεί. Μάλιστα, μπορείς να το διαλέξεις ανάμεσα σε δυο διαφορετικά χρώματα. Αφού, βγαίνει σε τζιν όπως είπαμε, αλλά και σε μαύρο.

Ένα τζιν φόρεμα είναι καλό να έχουμε στην ντουλάπα μας. Είναι το πιο εύκολο φόρεμα για να φορέσεις στις καθημερινές σου εμφανίσεις, αφού λόγω του υφάσματος του δεν θέλει πολλά - πολλά για να αναδειχθεί. Επίσης, μπορείς να το φορέσεις ακόμη και με τα αθλητικά του παπούτσια.

Τα τζιν φορέματα κορίτσια δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα, αφού ποτέ δεν φεύγει και το τζιν. Είναι αγαπημένο κομμάτι της γυναίκας, καθώς είναι πολύ άνετο και μπορεί να φορεθεί σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις. Ακόμη και τις πιο βραδινές.

Αυτό το τζιν φόρεμα που σου βρήκαμε από τα Bershka, πρόκειται να το αγαπήσεις. Όχι μόνο επειδή είναι πολύ εντυπωσιακό και αισθησιακό, καθώς έχει άνοιγμα με φερμουάρ στη μέση, αλλά και γιατί βρίσκεται σε 40% έκπτωση. Είναι ευκαιρία λοιπόν, αν δεν έχετε ένα τέτοιο στην ντουλάπα σας να αποκτήσετε. Το συγκεκριμένο, εκτός από τζιν βγαίνει και σε μαύρο χρώμα.

Κοντό φόρεμα ντένιμ με γιακά πουκαμίσου και μακριά μανίκια. Κλείνει μπροστά με φερμουάρ και έχει μέση ρυθμιζόμενη με ζώνη.

Απίστευτες τιμές θα βρεις και το τζιν από τα Bershka που έχουν βγει σχεδόν sold out. Είναι ότι πρέπει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Bershka e shop: Το πιο άνετο "best seller" παντελόνι της σεζόν κοστίζει μόλις 19,99€!

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Bershka το πιο άνετο "best seller" παντελόνι που έγινε ανάρπαστο στην εκπληκτική τιμή των 19,99€!

Σε μια σύντομη έρευνα μας στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων, το μάτι μας σταμάτησε σε ένα υπέροχο slouchy παντελόνι από τα Bershka. Βέβαια, ακόμη πιο δελεαστικό το έκανε η έξτρα χαμηλή τιμή του.

Τα slouchy παντελόνια τα τελευταία χρόνια έχουν την τιμητική τους και όχι άδικα γιατί χαρίζουν μια ψηλόλιγνη φιγούρα σε όλες τις γυναίκες, αναδεικνύουν τέλεια τις καμπύλες και φυσικά φοριούνται όλη μέρα. Μπορείς να τα συνδυάσεις το πρωί με ένα απλό T shirt και το βράδυ με τις ψηλοτάκουνες γόβες σου.

Κι αν αναρωτιέσαι ποιος θα ήταν για εμάς ο ιδανικός ανοιξιάτικος συνδυασμός, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα από τα καταστήματα ZARA που σίγουρα θα λατρέψεις με την πρώτη ματιά.


Μην το σκέφτεσαι, απλά κάνε ένα κλικ εδώ και αγόρασε το!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share