Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Bershka e shop: Βρήκαμε το πιο άνετο και στιλάτο παντελόνι του καλοκαιριού

Έχει απίστευτη τιμή!

29 Απριλίου 2020 16:15
Bershka e shop: Βρήκαμε το πιο άνετο και στιλάτο παντελόνι του καλοκαιριού

Στα Bershka σου βρήκαμε το πιο άνετο και στιλάτο παντελόνι, το οποίο είναι σε στιλ φόρμας και έχει άψογη εφαρμογή στα πόδια, αλλά και στη μέση.

Το συγκεκριμένο στιλ παντελονιού δηλαδή με αυτό το ύφασμα το επιλέγουν πολλές γυναίκες, αφού «αγκαλιάζει» την σιλουέτα σου και την κάνει πιο όμορφη. Βέβαια, δώσε προσοχή στο γεγονός ότι στα οπίσθια διαγράφει, οπότε πρέπει να φορέσεις και το κατάλληλο εσώρουχο.

Τα παντελόνι σε στιλ φόρμας είναι τα καλύτερα για την περίοδο της Άνοιξης και βλέπουμε να τα φοράνε πολλές γυναίκες, αφού είναι πιο αέρινα και άνετα. Ενώ, την θερινή περίοδο κυκλοφορούν παντού στα κλαμπάκια.

Αυτό από την συλλογή των Bershka θα το λατρέψεις!

Παντελόνι Flare fit ψηλόμεσο με λάστιχο στη μέση. Καμπάνα από το γόνατο και κάτω.

Αδιανόητες τιμές στα Bershka, θα βρεις αυτό το σορτσάκι στην πιο χαμηλή τιμή!

Bershka e shop: Το πιο άνετο "best seller" παντελόνι της σεζόν κοστίζει μόλις 19,99€!

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Bershka το πιο άνετο "best seller" παντελόνι που έγινε ανάρπαστο στην εκπληκτική τιμή των 19,99€!

Σε μια σύντομη έρευνα μας στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων, το μάτι μας σταμάτησε σε ένα υπέροχο slouchy παντελόνι από τα Bershka. Βέβαια, ακόμη πιο δελεαστικό το έκανε η έξτρα χαμηλή τιμή του.

Τα slouchy παντελόνια τα τελευταία χρόνια έχουν την τιμητική τους και όχι άδικα γιατί χαρίζουν μια ψηλόλιγνη φιγούρα σε όλες τις γυναίκες, αναδεικνύουν τέλεια τις καμπύλες και φυσικά φοριούνται όλη μέρα. Μπορείς να τα συνδυάσεις το πρωί με ένα απλό T shirt και το βράδυ με τις ψηλοτάκουνες γόβες σου.

Κι αν αναρωτιέσαι ποιος θα ήταν για εμάς ο ιδανικός ανοιξιάτικος συνδυασμός, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα από τα καταστήματα ZARA που σίγουρα θα λατρέψεις με την πρώτη ματιά.


Μην το σκέφτεσαι, απλά κάνε ένα κλικ εδώ και αγόρασε το!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share