Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Bershka e shop: Βρήκαμε το πιο "εξωτικό" μπλουζάκι που κάνει θραύση με μόλις 19,99€!

Το λατρέψαμε από την πρώτη ματιά!

20 Απριλίου 2020 15:05
Bershka e shop: Βρήκαμε το πιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Bershka το πιο "εξωτικό" μπλουζάκι στην εκπληκτική τιμή των 19,99€!

Μπορεί με τα τωρινά δεδομένα να μην μπορούμε να χαζέψουμε στις βιτρίνες των αγαπημένων μας καταστημάτων, μπορούμε όμως να χαζευόυμε ώρες ατελείωτες στα e shop τους. Σε μια τέτοια "έρευνα" λοιπόν πέσαμε πάνω και σε αυτό το υπέροχο τοπ.

Μπορείς να το φορέσεις με ένα ψηλόμεσο τζιν που θα σε δείχνει πολύ ψηλότερη, ένα ζευγάρι γόβες, να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια σφιχτή απόλυτα sleek αλογοουρά και να το συνδυάσεις με χρυσούς λεπτούς κρίκους. Έχει τροπικό pattern, όγκο στα μανίκια και αφήνει τους ώμους σου ακάλυπτους, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ήταν αυτά που μας έκαναν να το ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά! Αν αναρωτιέσαι πως θα το συνδύαζες για μια πιο απλή, καθημερινή εμφάνιση, ρίξε μια ματιά σε αυτό το mom fit διαχρονικό τζιν.

.Όπως κι αν επιλέξεις να το συνδυάσεις το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το μπλουζάκι "μυρίζει" άνοιξη! Μην το σκέφτεσαι, κάν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

H&M e -shop: Η πιο σικάτη αέρινη φόρμα που κολακεύει κάθε σώμα

Με μία πρόχειρη βόλτα που κάναμε στο online κατάστημα του H&M, βρήκαμε την πιο απίστευτη ολόσωμη φόρμα που θα σε βολέψει όσο τίποτα άλλο για τις φετινές καλοκαιρινές σου εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τρέξε να την προλάβεις μιας και κοντεύει να εξαντληθεί!

Τι κι αν η καραντίνα μας έχε προς το παρόν κλείσει στα σπίτια μας; Σε λίγο καιρό τα μέτρα θα τελειώσουν και θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να κάνουμε ανενόχλητοι τις καλοκαιρινές μας βόλτες. Για το λόγο αυτό πρέπει να έχεις εφοδιαστεί με τα πιο στιλάτα ρούχα για φέτος το καλοκαίρι.

Μιας και θα μπεις στο online store του H&M, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το υπέροχο τοπάκι που δεν πρέπει να χάσεις.

Το online κατάστημα του H&M, έχει για εσένα όλες τις επιλογές που χρειάζεσαι και μάλιστα στην πιο προνομιακή τιμή. Αυτή η ολόσωμη φόρμα που σου βρήκα είναι ιδανική για εσένα μιας και φτάνει μέχρι τον αστράγαλο και μπορείς να την φορέσεις για όλες τις πρωινές σου εμφανίσεις.

Είναι καρό και έτσι μπορεί να συνδυαστεί με αρκετά χρώμα, ειδικά το καλοκαίρι που συνηθίζουμε να επιλέγουμε περισσότερο ανοιχτόχρωμα κομμάτια. Μη χάσεις λοιπόν την ευκαιρία και ξεκίνα να κάνεις τις αγορές σου στο online store γιατί μπορούμε να σου εγγυηθούμε πως είναι το ρούχο που δε θα θες να λείπει από τη συλλογή σου φέτος το καλοκαίρι.

Κοστίζει 24,99€ και θα το βρεις εδώ.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share