Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Και πάλι φίλος» ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά το κράξιμο του Νίκου Καρβέλα: «Τον αγαπάω πάρα πολύ» (video)

Δεν ίδρωσε το αφτί του υπουργού

15 Απριλίου 2024 13:13
«Και πάλι φίλος» ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά το κράξιμο του Νίκου Καρβέλα: «Τον αγαπάω πάρα πολύ» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά και τον Νίκο Καρβέλα.

«H σημερινή ημέρα είναι πολύ ευτυχισμένη ημέρα και θέλω να ευχαριστήσω και την Ευγενία. Η Ευγενία είναι πρωταγωνίστρια γενικώς και το απέδειξε σήμερα που διοργάνωσε μια καταπληκτική εκδήλωση», ανέφερε αρχικά για την παρουσίαση του βιβλίου του.

«Ας μη χαλάσουμε μια ωραία μέρα για τον κ. Βελόπουλο», απάντησε για τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, που του επιτέθηκε λεκτικά στη Βουλή.

Για το house tour του Στέφανου Κασσελάκη στο νέο του σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: «Η ιδέα της επίδειξης ενός πολύ ακριβού σπιτιού ως πρόεδρος ενός κόμματος μιας αριστεράς ενώ υπάρχουν τόσα προβλήματα στην Ελλάδα, δε μου άρεσε».

Όσον αφορά τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα, που αποθεώθηκε στα social media, σχολίασε: «Είναι σπουδαίος μουσικός, τον αγαπάω πάρα πολύ. Τα άλλα μπορούμε να τα βρούμε».

Νίκος Καρβέλας: «Είναι παρά φύσιν ότι οι ομοφυλόφιλοι θέλουν να παντρεύονται, αυτό έχω να το πω, τους το χρεώνω» (video)

Ανάμεσα σε όσα είπε ο Νίκος Καρβέλας στη συνέντευξή του στη Ναταλία Γερμανού, αξιοσημείωτη είναι και η αναφορά του στον γάμο των ομοφυλόφιλων.

«Κάνω έκκληση μέσα από το βιβλίο μου στη γυναίκα και στον ομοφυλόφιλο άνδρα, οι οποίοι έχουν εκδιωχθεί από την Εκκλησία και τη Δημοκρατία κατάφορα. Η Εκκλησία και η Δημοκρατία έχει κυνηγήσει την φυσιολογικότητα τόσο πολύ, ώστε έχει καρφωθεί στο μυαλό των ανθρώπων ότι η ομοφυλοφιλία είναι παρά φύσιν, ότι είναι αρρώστια. Η φύση δεν κάνει τίποτα παρά φύσιν. Όταν αισθάνεσαι ότι ελκύεσαι από κάτι, από έναν άνθρωπο του ιδίου φύλου, δεν είναι παρά φύσιν, είναι φυσικό, αφού το λέει η φύση αυτό. Άρα λοιπόν είναι εντελώς φυσιολογικό.

Διαβάστε επίσης: Ο Νίκος Καρβέλας είπε ξανά τις αλήθειες που δεν τολμά κανείς: «Κατάπτυστη κερδοσκοπική οργάνωση η Εκκλησία - Ο Χριστός δεν είπε ποτέ να σκοτώνετε αλλόθρησκους»

Παρά φύσιν είναι ότι θέλουν να παντρεύονται. Αυτό έχω να το πω, αυτό τους το χρεώνω. Για ποιον λόγο ασχολούνται οι ομοφυλόφιλοι με τον γάμο; Γιατί μπλέκουν με την Εκκλησία; Η οποία Εκκλησία είναι υπεύθυνη για όλο αυτό που έχει συμβεί. Θεωρώ λάθος οι ομοφυλόφιλοι να επιθυμούν τον γάμο», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Καρβέλας για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share