Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Μπήκε με το... δεξί ο Ευαγγελάτος: Αυτό είναι το νέο σπίτι των 1,8 εκατ. ευρώ του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ (video)

«Όπως όλοι οι Έλληνες, θέλουμε να αισθανόμαστε ότι έχουμε ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας»

12 Απριλίου 2024 08:30
Μπήκε με το... δεξί ο Ευαγγελάτος: Αυτό είναι το νέο σπίτι των 1,8 εκατ. ευρώ του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποδαρικό στο ολοκαίνουργιο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, έκανε ο Νίκος Ευαγγελάτος, δείχνοντας τους χώρους μέσα από την εκπομπή «Live News».

Χαριτολογώντας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως ήταν οι πρώτοι που «μπήκαν» στο σπίτι του όταν είχε μαθευτεί η αγορά, αναφερόμενος, φυσικά, στα γραφικά της εκπομπής του.

Δείτε επίσης: Κι όμως δεν είναι γραφικό: Ο Νίκος Ευαγγελάτος πήγε στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη και το Twitter «κέντησε» στα σχόλια (video)

Στη συνέχεια, ο Νίκος Ευαγγελάτος «πάγωσε» όταν τον ρώτησε ο Στέφανος Κασσελάκης «Πώς αισθάνεσαι που δε σου έκανα ασφαλιστικά μέτρα;». «Για ποιο πράγμα;» τον ρώτησε ο Νίκος Ευαγγελάτος. «Που έκανες ποδαρικό πριν καν μπω» του απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης μέσα στο καινούργιο του σπίτι

«Είναι εργοτάξιο».

«Μόλις ξεκίνησε η ανακαίνιση. Πάντα ήμασταν άνθρωποι του κέντρου όσον αφορά στην αστική μας ζωή αλλά συγχρόνως προτιμάμε τη φύση».

«Στην Αθήνα έχουμε κυκλοφοριακό θέμα. Το να κάνεις μισώ ώρα για 1 ή 2 χλμ είναι απαράδεκτο. Άρα δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να μείνουμε στο κέντρο, αφού η εργασία μου είναι στη Βουλή και στην Κουμουνδούρου».

«Υπάρχουν λίγα διαμερίσματα που έχουν ήδη ανακαινιστεί».

«Εν αντιθέσει με άλλους κυβερνώντες μας στον ιδιωτικό τομέα εγώ έχω πετύχει».

«Δεν χρειάζεται να ξοδέψουμε μήνες περιμένοντας (για την ανακαίνιση). Εδώ θα αλλάξουμε παράθυρα, παντζούρια, τουαλέτες».

«Τώρα που έχεις παρουσιάσει τα έπιπλα, προφανώς δεν μπορούμε να τα ξαναχρησιμοποιήσουμε».

«Και οι δυο ασχολούμαστε με το design. Έχουμε ελάχιστες διαφωνίες μεταξύ μας. Ο Τάιλερ είναι καλύτερος από εμένα, αλλά έχω βελτιωθεί».

«Κοιτάξαμε κάποιες επιλογές για ενοικίαση, αλλά στο επίπεδο που θέλαμε να έχουμε έναν ευχάριστο χώρο στην κατάλληλη αξία δε βρέθηκε κάτι. Από εκεί και πέρα, είμαστε εδώ για να μείνουμε. Θέλουμε να έχουμε ένα μέρος που θα μπορούμε να σχεδιάσουμε τη ζωή μας μακροπρόθεσμα. Όπως όλοι οι Έλληνες, θέλουμε να αισθανόμαστε ότι έχουμε ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας που μας ανήκει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share