Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Ο Νίκος Καρβέλας είπε ξανά τις αλήθειες που δεν τολμά κανείς: «Κατάπτυστη κερδοσκοπική οργάνωση η Εκκλησία - Ο Χριστός δεν είπε ποτέ να σκοτώνετε αλλόθρησκους»

Τρομερές ατάκες από τον τραγουδοποιό που θα συζητηθούν!

13 Απριλίου 2024 14:28
Ο Νίκος Καρβέλας είπε ξανά τις αλήθειες που δεν τολμά κανείς: «Κατάπτυστη κερδοσκοπική οργάνωση η Εκκλησία - Ο Χριστός δεν είπε ποτέ να σκοτώνετε αλλόθρησκους»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Καρβέλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», η Ναταλία Γερμανού του έδωσε το ελεύθερο κι εκείνος... σόλαρε μοναδικά, όπως γνωρίζει πολύ καλά, με τρομερές ατάκες στην έναρξη της εκπομπής, κατά θρησκείας και εκκλησίας.

Μιλώντας περί συστημικών στη συνέντευξή του στον Alpha, τη στιγμή που ακόμη συζητούνται όσα είπε με την Νίκη Λυμπεράκη, χαρακτήρισε «κατάπτυστα συστημικό» όποιον ζει στο Άγιο Όρος. Σε άλλο σημείο είπε ότι: «Οι γυναίκες θα πρέπει να απεχθάνονται τον Περικλή, τον Σόλωνα και όλους αυτούς τους τύπους».

Επίσης ανέφερε: «Η χριστιανική θρησκεία έχει πει η γυνη να φοβάται τον άνδρα και πάνε και σταυροκοπιούνται».

«H Εκκλησία κρατάει το μότο του Χριστού, το αγαπάτε και αλλήλους; Δεν είπε ποτέ σκότωνε, θυσιάσου, ποτέ δεν θα έλεγε ο Χριστός να σκοτώνετε τους αλλόπιστους, αυτός ο τύπος, ο άνθρωπος, δεν ξέρω τι ήταν», πρόσθεσε. Χαρακτήρισε, επίσης, κερδοσκοπική οργάνωση η Εκκλησία.

Η... ενόχληση στην έναρξη της εκπομπής

Ενθουσιασμένη η παρουσιάστρια, υποδέχτηκε τον μουσικοσυνθέτη με μία ανοιχτή αγκαλιά και εκείνος έδειξε να νιώθει από το πρώτο λεπτό άνετα στο πλατό. Η Ναταλία Γερμανού τον ρώτησε αν θέλει να ξεκινήσουν από το νέο του βιβλίο, από τη νέα δισκογραφική του δουλειά ή από τους Δαίμονες, την όπερα που είχε ανεβάσει μαζί με την Άννα Βίσση πριν από μερικές δεκαετίες και είχε κάνει πάταγο στη θεατρική Αθήνα.

Πριν καν να ξεκινήσει να μιλάει όμως, ο Νίκος Καρβέλας έδειξε να ενοχλείται από τη μουσική που ακουγόταν στο πλατό, η οποία προερχόταν από την όπερα «Δαίμονες». Το ερμήνευε φυσικά η Άννα Βίσση αλλά ο Καρβέλας δεν πτοήθηκε και ρώτησε αν θα μπορούσε να κλείσει η μουσική γιατί, όπως είπε, άκουγε τη φωνή της Άννας Βίσση και δεν ήταν ο εαυτός του. Όταν λοιπόν η μουσική έκλεισε, εκείνος είπε ότι μπορούσε να ξεκινήσει να μιλάει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share