Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Το αποκάλυψε ο Αποστόλης Τότσικας: «Μας είδε να φιλιόμαστε και νόμιζε ότι...» (video)

Η σπάνια εξομολόγηση για συνάδελφό του

24 Φεβρουαρίου 2024 16:13
Το αποκάλυψε ο Αποστόλης Τότσικας: «Μας είδε να φιλιόμαστε και νόμιζε ότι...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αποστόλης Τότσικας έδωσε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» και μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδιά του και τον Γιώργο Λάνθιμο.

Με την ευκαιρία, δείτε το νέο σπίτι του Αποστόλη Τότσικα και της Ρούλας Ρέβη.

Όπως αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός, θα ήθελε να πάρει μέρος σε κάποια ταινία του Γιώργου Λάνθιμου ενώ μίλησε και για το εάν θα παρουσίαζε κάποια εκπομπή στην

«Έχω δεχτεί πρόταση για παρουσίαση, ίσως δεν έχει βρεθεί αυτό που θα ήθελα να κάνω. Θα μπορούσα να κάνω ταξιδιωτική εκπομπή με τη Ρούλα Ρέβη. Δεν ζηλεύει η σύζυγός μου για τις φωτογραφίες που με βγάζει, είναι καλλιτεχνικός ο σκοπός».

Ενώ για την Ρούλα Ρέβη είπε:

«Στη Ρούλα με κέρδισε το πόσο καλός άνθρωπος είναι. Σκεφτόμουν την οικογένεια από πολύ μικρός. Βρήκα τον ιδανικό άνθρωπο για να μεγαλώσουμε παιδιά μαζί».

Μάλιστα, αποκάλυψε κάτι για την κόρη του.

«Φιλούσα την Τζένη Θεωνά και η κόρη μου αναρωτήθηκε αν θα γυρίσω σπίτι. Βαριέμαι αφόρητα τις ερωτικές σκηνές. Κάποτε ήταν της μόδας να βγαίνουν όλοι γυμνοί, θεωρείτο τέχνη».

Μαθεύτηκε χρόνια μετά για τον Αποστόλη Τότσικα: «Παρακαλούσε γονατιστός να δει τη Ρούλα Ρέβη και τα δίδυμα παιδιά του» (video)

Ειδική αναφορά στον Αποστόλη Τότσικα έκανε ο Θανάσης Βισκαδουράκης, μιλώντας για τον ζήλο που είχε δείξει για τη σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη και τα παιδιά τους.

«Τον αγάπησα πολύ τον Απόστολο, γιατί αγαπάει πολύ τη Ρούλα. Σε μια εποχή που συνέχεια διαλύονται οικογένειες, η Ρούλα περνούσε δύσκολα στην εγκυμοσύνη. Ο Απόστολος Τότσικας παρακαλούσε γονυπετής την παραγωγή για να πάει να δει τη Ρούλα Ρέβη με τα δίδυμα, από τότε λοιπόν, εμένα όλο αυτό με έκανε καλύτερο πατέρα.

Δείτε επίσης: Μίλησε ανοιχτά ο Σταμάτης Φασουλής για τη σχέση με τη Νένα Μεντή: «Ανάμεσα σε εμένα και εκείνη υπήρχε...» (video)

Αυτό μου δίδαξε ο Απόστολος, ότι η οικογένεια είναι το σημαντικότερο πράγμα. Ένα νέο παιδί, νέος άντρας και οικογενειάρχης, που εγώ έκανα οικογένεια σε μεγαλύτερη ηλικία», ανέφερε για τον ηθοποιό ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share