Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

Μεγάλοι χώροι και εσωτερική σκάλα: Αυτό είναι το νέο σπίτι του Αποστόλη Τότσικα και της Ρούλας Ρέβη (photos)

Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο σπίτι που μετακόμισαν με τα παιδιά τους

6 Δεκεμβρίου 2023 17:04
Μεγάλοι χώροι και εσωτερική σκάλα: Αυτό είναι το νέο σπίτι του Αποστόλη Τότσικα και της Ρούλας Ρέβη (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε νέο σπίτι μετακόμισαν ο Αποστόλης Τότσικας με τη Ρούλα Ρέβη και η φωτογράφος μοιράστηκε τα πρώτα στιγμιότυπα, όπου βλέπουμε μεγάλους χώρους, αλλά και εσωτερική σκάλα.

Η οικογένεια, η οποία μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς στα social media, διανύει τις πρώτες ημέρες στο νέο σπίτι με την Ρούλα Ρέβη να βρίσκεται διαρκώς απασχολημένη, τόσο με την οργάνωση του χώρου, όσο και με τις δραστηριότητες των παιδιών της.

Στις νέες της αναρτήσεις στο instagram, η γνωστή φωτογράφος μοιράζεται φωτογραφίες από την πρώτη εβδομάδα στο σπίτι στο οποίο μετακόμισαν. Όπως θα δεις, η κόρη της περνά χρόνο παίζοντας πιάνο, ενώ η Ρούλα Ρέβη φωτογραφίζει τους χώρους του νέου της σπιτιού.

«Τριγμοί» από Ρούλα Ρέβη: «Εκεί τσακωνόμαστε» - Αποκάλυψε το «αγκάθι» στη σχέση της με τον Αποστόλη Τότσικα

Για τους «τριγμούς» στη σχέση της με τον Αποστόλη Τότσικα μίλησε η Ρούλα Ρέβη. Η γνωστή φωτογράφος αποκάλυψε το «αγκάθι» στο γάμο τους, το οποίο τους κάνει να τσακώνονται. Παράλληλα, δείτε για ποιο λόγο έγινε έξαλλος ο ηθοποιός.

«Δεν έχω τόση εμπειρία στο θέμα της τηλεόρασης, αλλά αν θα ήταν κάτι που θα μου ταίριαζε μπορεί και ναι. Παρουσίαση εκπομπής lifestyle όχι (σ.σ. δεν θα έκανα με τον σύντροφό μου) γιατί πιστεύω ότι δεν το έχει ο Αποστόλης όχι εγώ, αλλά σε παιχνίδια που είναι φοβερός γιατί το κάνουμε και για πλάκα στο σπίτι ας πούμε που κάνει τον παρουσιαστή ναι, αλλά εκεί δεν το έχω εγώ. Οπότε ίσως θα ήταν πάρα πολύ ωραία ιδέα να κάνουμε μαζί ταξίδια μαζί που μας αρέσει. Αυτό θα ήταν το μοναδικό που θα έβλεπα να κάνουμε» είπε η Ρούλα Ρέβη.

«Συνήθως τσακωνόμαστε για την οδήγηση. Είναι το μόνο μας αγκάθι στη σχέση αυτή. Εγώ πιστεύω ότι οδηγώ πολύ καλύτερα από όλη τη Γη, οπότε όταν οδηγεί εκείνος νομίζω ότι του σπάω τα νεύρα» συνέχισε η Ρούλα Ρέβη.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share