Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Τέλος εποχής» για Ρούλα Ρέβη και Αποστόλη Τότσικα: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι και μας δείχνουν φωτογραφίες

«Σπίτι σημαίνει ο άνθρωπος και όχι ο χώρος. Πάμε ξανά Αποστόλη»

21 Νοεμβρίου 2023 21:55
«Τέλος εποχής» για Ρούλα Ρέβη και Αποστόλη Τότσικα: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι και μας δείχνουν φωτογραφίες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Τέλος εποχής» ήρθε για Ρούλα Ρέβη και Αποστόλη Τότσικα, καθώς μετά από αρκετά χρόνια μετακομίζουν σε νέο σπίτι και μας δείχνουν φωτογραφίες.

Η γνωστή φωτογράφος έκανε την αποκάλυψη το πρωί της Τρίτης 21/11 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με τα τυλιγμένα έπιπλά τους, λίγο πριν αναχωρήσουν για το νέο τους σπίτι. Με την ευκαιρία, δείτε την ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη για τα παιδιά της.

Η Ρούλα Ρέβη, όπως επισήμανε στην ανάρτησή της με μια φωτογραφία από το παρελθόν με τον Αποστόλη Τότσικα, την αίσθηση του «σπιτιού» σου τη δημιουργούν οι άνθρωποι και όχι ο χώρος. «Σπίτι σημαίνει ο άνθρωπος και όχι ο χώρος. Πάμε ξανά Αποστόλη» έγραψε η γνωστή φωτογράφος.

Δείτε φωτογραφίες

«Τριγμοί» από Ρούλα Ρέβη: «Εκεί τσακωνόμαστε» - Αποκάλυψε το «αγκάθι» στη σχέση της με τον Αποστόλη Τότσικα

Για τους «τριγμούς» στη σχέση της με τον Αποστόλη Τότσικα μίλησε η Ρούλα Ρέβη. Η γνωστή φωτογράφος αποκάλυψε το «αγκάθι» στο γάμο τους, το οποίο τους κάνει να τσακώνονται. Παράλληλα, δείτε για ποιο λόγο έγινε έξαλλος ο ηθοποιός.

«Δεν έχω τόση εμπειρία στο θέμα της τηλεόρασης, αλλά αν θα ήταν κάτι που θα μου ταίριαζε μπορεί και ναι. Παρουσίαση εκπομπής lifestyle όχι (σ.σ. δεν θα έκανα με τον σύντροφό μου) γιατί πιστεύω ότι δεν το έχει ο Αποστόλης όχι εγώ, αλλά σε παιχνίδια που είναι φοβερός γιατί το κάνουμε και για πλάκα στο σπίτι ας πούμε που κάνει τον παρουσιαστή ναι, αλλά εκεί δεν το έχω εγώ. Οπότε ίσως θα ήταν πάρα πολύ ωραία ιδέα να κάνουμε μαζί ταξίδια μαζί που μας αρέσει. Αυτό θα ήταν το μοναδικό που θα έβλεπα να κάνουμε» είπε η Ρούλα Ρέβη.

«Συνήθως τσακωνόμαστε για την οδήγηση. Είναι το μόνο μας αγκάθι στη σχέση αυτή. Εγώ πιστεύω ότι οδηγώ πολύ καλύτερα από όλη τη Γη, οπότε όταν οδηγεί εκείνος νομίζω ότι του σπάω τα νεύρα» συνέχισε η Ρούλα Ρέβη.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share