Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Δεν μπορεί να το αγνοήσει ο Ουίλιαμ: Η απίστευτη ομοιότητα στις περιπτώσεις Κέιτ Μίντλετον και πριγκίπισσας Νταϊάνα (photo)

Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

8 Φεβρουαρίου 2024 14:50
Δεν μπορεί να το αγνοήσει ο Ουίλιαμ: Η απίστευτη ομοιότητα στις περιπτώσεις Κέιτ Μίντλετον και πριγκίπισσας Νταϊάνα (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα συνεχίζει να εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπων σε όλη την γη. Έχει αφήσει μια τεράστια κληρονομιά και η νύφη της Κέιτ Μίντλετον σίγουρα εμπνέεται από αυτή.

Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ αντιγράφει το στυλ της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Μπορεί όντως να το κάνει ή μπορεί όσοι υποστηρίζουν κάτι τέτοιο να έχουν έντονα στο μυαλό τους την πριγκίπισσα Νταϊάνα και να συγκρίνουν συνέχεια την Κέιτ Μίντλετον μαζί της.

Όμως μια φωτογραφία που δημοσιεύει ο λογαριασμός στο instagram royalstoryuk αποτυπώνει την Κέιτ Μίντλετον στην ίδια πόζα με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, μπορεί να φανερώνει πόσο εμπνέεται η Κέιτ Μίντλετον από την Νταιάνα. Οι ομοιότητες είναι φανερές. Όμως υπάρχει και μια διαφορά. Στην αντιπαράθεση των δυο φωτογραφιών η πριγκίπισσα Νταιάνα δεν φαίνεται τόσο ευχαριστημένη όσο η Κέιτ Μίντλετον.

Έκτακτη προειδοποίηση στην Κέιτ Μίντλετον: «Τα πράγματα είναι...»

Μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, η Κέιτ Μίντλετον έχει επιστρέψει στο σπίτι της. Ο δρόμος για την ανάρρωσή της αναμένεται να είναι μακρύς, αλλά είμαστε αισιόδοξοι για την πλήρη ανάρρωσή της.

Παρά την έντονη επιθυμία της Κέιτ Μίντλετον να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα, ένας ειδικός υπογραμμίζει στην Daily Star ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα πρέπει να διατηρήσει την ψυχραιμία της.

Εκτιμάται πράγματι ότι η πορεία προς την ανάρρωσή της μπορεί να διαρκέσει ακόμη και εννέα μήνες. Πριν από λίγες ημέρες, η Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε στο σπίτι της μετά από έξιτηριο από την κλινική του Λονδίνου, όπου νοσηλεύτηκε για δύο εβδομάδες.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκεται πλέον τώρα πίσω στο Adelaide Cottage στο Windsor και αναρρώνει έχοντας στο πλευρό της τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά.

Ωστόσο, φαίνεται ότι θα χρειαστεί αρκετός χρόνος προτού η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας επιστρέψει στην πλήρη κανονικότητα. «Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της μέχρι μετά το Πάσχα» ανέφερε σε δήλωσή του το παλάτι του Κένσινγκτον μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share