Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Χείμαρρος» ο Νίκος Γεωργιάδης για Αλέξη Παππά: «Χώρισε τη σύντροφό του σε ένα βράδυ για να πάρει τα λεφτά και να…»

«Ο Αλέξης Παππάς είναι η στρατηγική η ίδια σε όλη του τη ζωή»

9 Ιανουαρίου 2024 14:58
«Χείμαρρος» ο Νίκος Γεωργιάδης για Αλέξη Παππά: «Χώρισε τη σύντροφό του σε ένα βράδυ για να πάρει τα λεφτά και να…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο νέο κύκλο του Survivor, αφορμή για σχολιασμό έχει γίνει η στρατηγική στάση του Αλέξη Παππά. Με αφορμή τη συμμετοχή του ηθοποιού στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Νίκος Γεωργιάδης ήταν «χείμαρρος», αποκαλύπτοντας πως χώρισε τη σύντροφό του σε ένα βράδυ για να πάρει τα λεφτά από το Bachelor 2.

Στην εκπομπή Πρωινό Σουσού σχολιάστηκε η στάση του ηθοποιού, μετά την αναπαραγωγή στιγμιότυπων από το χθεσινό 8/1 επεισόδιο.

Ο Νίκος Γεωργιάδης μάλιστα ήταν ιδιαίτερα καυστικός μιλώντας για τον Αλέξη Παππά. αποκαλύπτοντας μια παλαιότερη “κίνησή” του, πριν μπει στο Bachelor.

«Ο Αλέξης Παππάς είναι η στρατηγική η ίδια σε όλη του τη ζωή. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που είχε μια σύντροφο και τη χώρισε μέσα σε ένα βράδυ για να πάρει τα λεφτά και να πάει να γίνει Bachelor…», είπε χαρακτηριστικά.

«Είχε γίνει αυτό και φυσικά την ξέραμε τη σχέση του, πως θα το έκανε; Με σχέση θα πήγαινε να κάνει τον Bachelor;», πρόσθεσε για να καταλήξει:

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να ορίζει την ζωή του και την τακτική του!».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Νίκος Γεωργιάδης: «Μου βγήκε τελείως αυθόρμητα» - Η "σπόντα" για τη Φαίη Σκορδά και η αντίδρασή της (Video)

Μια «σπόντα» του Νίκου Γεωργιάδη στην πρεμιέρα της εκπομπής του ΟΡΕΝ «Πρωινό Σουσού» προκάλεσε την αντίδραση της Φαίης Σκορδά, με τον ίδιο να «διορθώνει» σήμερα και να εξηγεί τι εννοούσε. Παράλληλα, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μία ιδιαίτερη εξομολόγηση στον αέρα του «Πρωινού», την ώρα της συνέντευξης με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αναφερόμενος στο διαζύγιό του με τη Φαίη Σκορδά.

Ειδικότερα, όταν η Ελένη Τσολάκη καλωσόρισε χθες τον δημοσιογράφο στη νέα εκπομπή, εκείνος είπε: «Χαίρομαι γιατί είμαι πλέον σε μια οικογένεια που θα μπορώ να λέω ελευθέρα όσα θέλω. Ευχαριστώ».

Την προηγούμενη σεζόν ο Νίκος Γεωργιάδης βρισκόταν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ. Το σχόλιο της παρουσιάστριας ήρθε λίγες ώρες αργότερα.

«Για να το κλείσω, εγώ έχω συνεργαστεί τα τελευταία 20 χρόνια με πάνω από 500 άτομα τηλεοπτικά, που αυτή τη στιγμή έχουν δουλειά. Όσους και να ρωτήσεις κανένας δε θα πει ότι του έχω πει τι να πει. Δε θα βρεθεί ούτε ένας να πει “η Φαίη μου είπε αυτό ή μου είπε να μην πω αυτό”. Για να το είπε κάτι θα σκεφτόταν ο άνθρωπος εκείνη την ώρα. Δε νομίζω να το είπε επειδή είναι τρελός» είπε η Φαίη Σκορδά.

«Μου βγήκε τελείως αυθόρμητα» - Η απάντηση του Νίκου Γεωργιάδη

«Μου βγήκε τόσο αυθόρμητα, γιατί ένιωσα τόσο ζεστά εδώ πέρα. Φυσικά και δεν έχω κανένα θέμα με τη Φαίη Σκορδά. Την αγαπάω τη Φαίη Σκορδά, θεωρώ πως έχουμε δεθεί πέρσι. Περνούσαμε τόσο ωραία στο καμαρίνι της κάθε πρωί.

Έχουμε μία καλή σχέση, είχαμε περάσει και τις διαφωνίες μας. Τα έχουμε περάσει όλα με τη Φαίη, αλλά την εκτιμώ απεριόριστα, μόνο αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση. Θεωρώ πως το χθεσινό διογκώθηκε πάρα πολύ.

Δε θα ήθελα ποτέ να στενοχωρήσω κανένα, μου βγήκε τελείως αυθόρμητα. Έχει να κάνει με το πώς αισθάνομαι εδώ πέρα. Τώρα για κάποια πράγματα που έχουν γίνει σε προηγούμενες συνεργασίες μου, δε θεωρώ πως υπάρχει λόγος να το ανοίξω και να τοποθετηθώ.

Σίγουρα καμία συνεργασία δεν είναι τέλεια, γιατί είναι μια δουλειά. Μπορεί να έχει να κάνει με μένα αυτό. Δεν έχει να κάνει όμως σίγουρα με τη Φαίη Σκορδά» τόνισε ο Νίκος Γεωργιάδης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share