Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Μας έκανε να πιστέψουμε ότι μπορούμε και εμείς...» - Τα δάκρυα του Χάρη Ακριτίδη για τον Βασίλη Καρρά (Video)

«Η λέξη λαϊκός τραγουδιστής σημαίνει Βασίλης Καρράς. Ένα ίνδαλμα και μωρό παιδί. Δεν έκανε τίποτα δήθεν»

28 Δεκεμβρίου 2023 14:37
«Μας έκανε να πιστέψουμε ότι μπορούμε και εμείς...» - Τα δάκρυα του Χάρη Ακριτίδη για τον Βασίλη Καρρά (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο Χάρης Ακριτίδης μιλώντας στη «Super Κατερίνα» για τον Βασίλη Καρρά. Παράλληλα, δείτε εδώ την παράκληση του αδερφού του Βασίλη Καρρά on camera

«Είχα ένα πολύ σοβαρό θέμα, δεν πήγα στην κηδεία, δεν πήγα για δουλειά καν. Θα μπορούσα να μιλάω για τον Βασίλη μας ένα 24ωρο. Η λέξη λαϊκός τραγουδιστής σημαίνει Βασίλης Καρράς. Ένα ίνδαλμα και μωρό παιδί. Δεν έκανε τίποτα δήθεν. Ήταν πανέξυπνος. Πολύ ανθρώπινος άνθρωπος. Εμένα με έλεγε Χάμπο. Τα καμαρίνια του Βασίλη ήταν πάντα ανοιχτά» είπε μεταξύ άλλων.

Ο τραγουδιστής ήταν πολύ συγκινημένος και μάλιστα βούρκωσε αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο Βασίλης Καρράς ήταν ένας φτωχός μηχανικός που έκανε καριέρα τραγουδιστή και μάλιστα κατάφερε να φύγει από τη Θεσσαλονίκη και να καθιερωθεί σαν τραγουδιστής και στην Αθήνα.

«Από σήμερα είμαστε πολύ πιο φτωχοί και όλα θα αλλάξουν στον χώρο μας. Ήταν ένας πολύ μεγάλος άνθρωπος. Ήταν ο πρώτος που κατέβηκε στην Αθήνα. Έσπασε το φράγμα Αθήνας – Θεσσαλονίκης, κάτι ακατόρθωτο. Μας έκανε να πιστέψουμε ότι μπορούμε κι εμείς να τα καταφέρουμε Μας άνοιξε δρόμο για το κοινό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share