Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Δαμιανός Κεσογλίδης: «Καμία κουβέντα σας παρακαλώ!» - Η παράκληση του αδερφού του Βασίλη Καρρά on camera (Video)

«Είναι ημέρα θλίψης για μένα. Παράκληση. Η συμβουλή που μου έδινε ήταν αγάπη, τίποτα άλλο»

28 Δεκεμβρίου 2023 13:12
Δαμιανός Κεσογλίδης: «Καμία κουβέντα σας παρακαλώ!» - Η παράκληση του αδερφού του Βασίλη Καρρά on camera (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συντετριμμένος είναι ο αδερφός του Βασίλη Καρρά, Δαμιανός Κεσογλίδης. Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» τον συνάντησε ζητώντας του να κάνει μια δήλωση για την απώλεια του αδερφού του, ωστόσο εκείνος με ευγένεια ζήτησε, να μην μιλήσει.

«Καμία κουβέντα σας παρακαλώ, είναι ημέρα θλίψης για μένα. Παράκληση. Η συμβουλή που μου έδινε ήταν αγάπη, τίποτα άλλο», αρκέστηκε να πει φανερά συγκινημένος. Παράλληλα, βάζει τα πράγματα στη θέση τους η σύζυγος του Πασχάλη Τερζή καθώς διαψεύεδει κατηγορηματικά τα όσα ακούγονται για τον ίδιο και τον Βασίλη Καρρά

«Δημήτρη χάνομαι»: Το τραγούδι του Βασίλη Καρρά εις μνήμην του φίλου του που δεν ερμήνευσε ποτέ - «Θα με πονέσει. Δεν μπορώ να το πω» (Video)

Η φιλία ήταν ιερό πράγμα για τον Βασίλη Καρρά. Όλοι οι φίλοι του δηλώνουν τυχεροί που τον γνώρισαν. Το 2001 ένας καρδιακός του φίλος ονόματι Δημήτρης σκοτώθηκε σε τροχαίο. Ο αείμνηστος τραγουδιστής πόνεσε πολύ τότε και ζήτησε από τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Πάνο Φαλάρα ως φόρο τιμής στον φίλο του.

Το ηχογράφησε αλλά όσο κι αν του ζητούσαν να το τραγουδήσει σε live εμφανίσεις εκείνος αρνούνταν. Έχει τίτλο: «Δημήτρη χάνομαι». Παράλληλα, με δάκρυα στα μάτια ο Λευτέρης Κιντάτος αποχαιρέτησε τον Βασίλη Καρρά αποκαλύπτοντας τα λόγια που του είπε λίγο καιρό πριν «φύγει» από τη ζωή.

«Εγώ δεν το ακούω καν. Το αφιέρωσα εκεί που έπρεπε να το αφιερώσω. Θα με πονέσει. Δεν μπορώ να το πω», είχε πει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του. Με αυτό το τραγούδι ο Βασίλης Καρράς ένιωθε ότι θα τον έχει δίπλα του πάντα να τον συνοδεύει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share