ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Απόδραση στα Κουφονήσια με καλές φίλες

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Απόδραση στα Κουφονήσια με καλές φίλες
Εριέττα Κούρκουλου
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση συνεχίζει να απολαμβάνει στο έπακρο το ελληνικό καλοκαίρι, κάνοντας μικρές και μεγάλες εξορμήσεις στα πιο όμορφα νησιά και παραθαλάσσιους προορισμούς της χώρας μας.

Αυτή τη φορά, η ιδρύτρια της φιλοζωικής οργανώσεως “Save a Greek Stray” και επιτυχημένη επιχειρηματίας αποφάσισε να αφιερώσει ποιοτικό χρόνο στις φιλικές της σχέσεις, πραγματοποιώντας μια ειδυλλιακή απόδραση στις Μικρές Κυκλάδες και συγκεκριμένα στα Κουφονήσια.

Η ρομαντική φωτογραφία στο Άνω Κουφονήσι και το stylish outfit

Η Εριέττα, που διατηρεί μια ιδιαίτερα ζεστή και άμεση επαφή με τους ακολούθους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα πανέμορφο στιγμιότυπο από τις διακοπές της.

Στη φωτογραφία, η ίδια ποζάρει χαμογελαστή και χαλαρή μαζί με τις καλές της φίλες στο Άνω Κουφονήσι, έχοντας ως φόντο το μαγευτικό, κατακόκκινο ηλιοβασίλεμα του Αιγαίου. Η ατμόσφαιρα της εικόνας αποπνέει την απόλυτη καλοκαιρινή ανεμελιά και την αυθεντική συντροφικότητα.

Gia την βραδινή της εξόρμηση στο νησί, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση παρέδωσε για ακόμα μία φορά μαθήματα ανεπιτήδευτου, chic στυλ. Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα μοντέρνο και άνετο σύνολο που αποτελούνταν από:

  • Ένα μαύρο biker σορτς, το οποίο χάριζε μια αθλητική αλλά παράλληλα κομψή νότα,
  • Ένα ιδιαίτερο crochet crop top σε συνδυασμό μαύρου και ροζ χρώματος, που αποτελεί μία από τις πιο δυνατές τάσεις της καλοκαιρινής μόδας,
  • Και ένα ζευγάρι μαύρα σανδάλια, ιδανικά για τις βόλτες στα γραφικά, πλακόστρωτα σοκάκια των Κυκλάδων.

Το λουκ της απέσπασε θετικά σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι εξήραν την ικανότητά της να συνδυάζει την άνεση με την κομψότητα στις διακοπές της.

Οι οικογενειακές στιγμές στη Μεσσηνία πριν τα Κουφονήσια

Η εξόρμηση στα Κουφονήσια αποτελεί τον επόμενο σταθμό των καλοκαιρινών της περιπλανήσεων, καθώς λίγες ημέρες νωρίτερα η Εριέττα είχε πραγματοποιήσει ένα ταξίδι γεμάτο οικογενειακή ευτυχία.

Μαζί με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, και τα δύο τους παιδιά, τον Νίκο και τον Λέοντα, ταξίδεψαν στη Μεσσηνία. Η περιοχή αυτή αποτελεί έναν αγαπημένο προορισμό για την οικογένεια, στον οποίο επιστρέφουν συχνά για να φορτίσουν τις μπαταρίες τους και να ηρεμήσουν μακριά από τους γρήγορους ρυθμούς της πρωτεύουσας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί, η οικογένεια χάρηκε τον ήλιο και τη θάλασσα, κάνοντας ατελείωτες βουτιές στα πεντακάθαρα, γαλανά νερά της περιοχής, ενώ δεν έλειψαν οι βόλτες, οι στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και το καλό φαγητό στα τοπικά ταβερνάκια.

Αυθεντικότητα και επικοινωνία μέσω των Social Media

Όπως συνηθίζει, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση αποτύπωσε με τον φωτογραφικό της φακό ορισμένες από τις πιο όμορφες και αυθεντικές στιγμές των οικογενειακών της διακοπών στη Μεσσηνία, δημοσιεύοντάς τες στο προφίλ της.

Οι ακόλουθοί της ξεχωρίζουν σταθερά την Εριέττα για την ειλικρίνεια και την απουσία επιτήδευσης στις αναρτήσεις της, καθώς επιλέγει να προβάλλει την ουσία της οικογενειακής και φιλικής ευτυχίας, εμπνέοντας με τον τρόπο ζωής της και την ευαισθησία που τη διακρίνει τόσο στα κοινωνικά όσο και στα φιλοζωικά ζητήματα.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου