Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Σπαραγμός για τη Νόρα Βαλσάμη: «Μόνο ο γιος μου με κρατάει στη ζωή»

«Η υγεία μου είναι χάλια. Δυστυχώς, δεν έχω κανέναν άνθρωπο να μιλήσω»

25 Δεκεμβρίου 2023 09:21
Σπαραγμός για τη Νόρα Βαλσάμη: «Μόνο ο γιος μου με κρατάει στη ζωή»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σπάραξε η Νόρα Βαλσάμη, μιλώντας για τα πιο μοναχικά Χριστούγεννα της ζωής της και αναφέροντας πως μόνο ο γιος της την κρατάει στη ζωή.

Η ίδια, εκτός από τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, έχει βρεθεί και σε οικονομικό αδιέξοδο με το μοναδικό της σπίτι να βγαίνει σε πλειστηριασμό. Η ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα.

«Η υγεία μου είναι χάλια. Δυστυχώς, δεν έχω κανέναν άνθρωπο να μιλήσω, να περάσει η ώρα μου. Μόνο ο γιος μου με κρατάει στη ζωή. Κανένας άλλος. Και από τις ταινίες μου βλέπω μόνο τις “Κυρίες της αυλής” και το “Οι βάσεις και η Βασούλα”. Και συγκινούμαι που βλέπω τα νιάτα μου.

Νόρα Βαλσάμη
Νόρα Βαλσάμη

Παιδί μου, εγώ δούλεψα σκληρά και στον κινηματογράφο και στο θέατρο, αλλά δυστυχώς δεν έβγαλα πολλά χρήματα. Δεν ήξερα να διαχειριστώ το όνομά μου. Μου είχαν κάνει ένα συμβόλαιο ότι θα είμαι μόνιμα στη Φίνος Φιλμ με ένα τυπικό ποσό. Και έτσι, δεν μπόρεσα να αποκτήσω τα χρήματα που έπρεπε», είπε η Νόρα Βαλσάμη.

Η Νόρα Βαλσάμη είπε επίσης: «Από τότε που έφυγαν οι κολλητές μου, η Αλίκη και η Ζωή, δεν έχω διάθεση για τίποτα… Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι τα πιο μοναχικά της ζωής μου. Αλλωστε, εκτός από το παιδί μου, δεν έχω κανέναν άλλον πια σε αυτόν τον κόσμο για να μου πει “Χρόνια πολλά”».

Ανατριχιάζει η Νόρα Βαλσάμη: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν πεπεισμένη ότι θα γίνει καλά, όταν μπήκε πια στο νοσοκομείο...»

Η Νόρα Βαλσάμη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα και μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και ανατρίχιασε. Η ίδια αποκάλυψε πως η αείμνηστη ηθοποιός ήταν πεπεισμένη ότι θα γίνει καλά.

«Πλησίαζε Πάσχα! Ήταν το τελευταίο Πάσχα που η Αλίκη ήταν ζωντανή. Ήξερε ήδη ότι έχει καρκίνο. Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “άντε, μαζέψτε τα πράγματα να πάμε στον Θεολόγο”. Ήταν πεπεισμένη ότι θα γίνει καλά. Ακόμα και τώρα, τα λόγια της πολλές φορές στριφογυρίζουν στο μυαλό μου. “Θα περάσει, Νοράκι μου, και αυτό, θα περάσει”, μου είπε. Νόμιζε ότι θα το αντέξει. Ενώ, αυτό ήταν το κρυφό μυστικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη για τον θάνατο της Καρέζη.

Νόρα Βαλσάμη και Αλίκη Βουγιουκλάκη

Όταν μπήκε πια στο νοσοκομείο και είχε πάρει το δρόμο της για να “φύγει”, εγώ κάθε μέρα μόλις τελείωνα τις πρόβες πήγαινα και της έκανα παρέα. Ώρες ολόκληρες. Μόνο εμένα ήθελε να μπαίνω στο δωμάτιο. Ούτε τη μάνα της δεν δεχόταν να πάει να τη δει. Και είχε τις αισθήσεις της μέχρι το τέλος. Τα τελευταία 24ωρα ήταν μελανιασμένη όλη. Δεν θέλω να θυμάμαι εκείνο το βλέμμα της, που μου τρυπάει ακόμα και σήμερα το μυαλό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share