Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Κόλαφος η Ζαρίφη για Λιάγκα: «Δεν θα απαντήσω με όνομα, ξέρω ότι είχε σχολιάσει τα κιλά μου»

«Θεωρώ ότι το 2023 να συζητάμε για κιλά πραγματικά δεν το δέχομαι. Θα είμαστε όπως γουστάρουμε και όποιος μας γουστάρει»

18 Δεκεμβρίου 2023 10:24
Κόλαφος η Ζαρίφη για Λιάγκα: «Δεν θα απαντήσω με όνομα, ξέρω ότι είχε σχολιάσει τα κιλά μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κόλαφος ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη για τον Γιώργο Λιάγκα, αποκαλύπτοντας πως ξέρει ότι είχε σχολιάσει τα κιλά της.

Η γνωστή παρουσιάστρια παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τάχθηκε υπέρ του Νίκου Παππά στην κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα

Αρχικά, η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε πως:

«Θα έχουμε της «Ζαρίφης το πανηγύρι», 7 η ώρα στη Βαρβάκειο με μουσική από djs και μετά Νίκος Μακρόπουλος live!

Η εκπομπή μεγάλωσε, έχουμε διάφορες αλλαγές και θα έχουμε και άλλες.

Είναι σεζόν που θέλει τη δουλειά της. θα δούμε και καινούρια πρόσωπα και συμμετοχή περισσότερου κόσμου».

Στη συνέχεια τόνισε:

«Θα πήγαινα ξανά στο J2US αν ήταν με τον Αναστάσιο Ράμμο. Περνάς καλά εκεί. από την εκπομπή όλοι έχουν πάει στο Just εκτός από την Άννα Ζηρδέλη.

Δεν μου έχει αποκαλύψει αν έχει κάνει συζητήσεις. Είναι καλή στις μεταμορφώσεις και έχει και καλή φωνή. Μακάρι να πάει», συμπλήρωσε.

Η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε: «Είχε πει παλιά για μένα ο Λιάγκας για τα κιλά μου. Είπε ότι δεν του άρεσε η φωτογράφισή μου.

Θεωρώ ότι το 2023 να συζητάμε για κιλά πραγματικά δεν το δέχομαι. Θα είμαστε όπως γουστάρουμε και όποιος μας γουστάρει.

Δεν θα απαντήσω με όνομα, ξέρω ότι είχε σχολιάσει. Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Είμαι μεγάλη fan του Νίκου Παππά».

Ξέσπασε η Κατερίνα Ζαρίφη: «Όταν ξεκίνησα στην Μενεγάκη, έλεγαν μην βγάζετε ανθρώπους που είναι χοντροί»

Η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε καλεσμένη στο Fay’s Time το μεσημέρι της Τετάρτης (13/12) και μίλησε για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, αποκαλύπτοντας πως εκείνο το διάστημα έλεγαν μην βγάζετε στο γυαλί ανθρώπους που είναι χοντροί.

«Είμαι κάθετη στο να μην απαντάς. Είναι κάτι που ιντριγκάρει τον κόσμο. Αν μιλήσω με τη γειτόνισσα κι εγώ, θα πούνε ότι μάλωσε από τον δεύτερο με τον τρίτο. Θεωρώ ότι το να συνεχίζεις να απαντάς γίνεται μοιραίο για την πορεία μιας εκπομπής γιατί από ένα σημείο αυτό θα είναι και η απαίτηση: Με τι θα σκοτωθούμε αυτή την εβδομάδα; Δεν ξέρω κατά πόσο ενδιαφέρει τον κόσμο αυτό» είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για μία από τις σχέσεις της.

«Ήμασταν σε μία εποχή όπου η τηλεόραση ήταν στα πολύ ροκ της. Θυμάμαι κουτσομπολίστικες εκπομπές, όπου μας έθαβαν για μία φωτογραφία. Μέχρι τότε η τηλεόραση είχε κάποια πολύ συγκεκριμένα ήταν κούκλα μπούκλα, στερεοτυπική. Όταν ξεκίνησα στην Ελένη Μενεγάκη, έμπαινα με κλάμερ, αρβύλες, σχεδόν άβαφη, υπήρξαμε λίγο πιο ροκ στα δεδομένα και σπάσαμε ένα στερεότυπο. Μας το χρεώνω ως θετικό, υπάρχει μια αλλαγή. Εννοείται ότι τότε έπεσε όλο το κατεστημένο να πει: Μην βγάζετε ανθρώπους που είναι χοντροί, κοντοί, που δεν είναι ξανθοί. Στην αρχή με επηρέαζαν τα αρνητικά σχόλια» ανέφερε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share