Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Αποκαλυπτική η Κατερίνα Ζαρίφη: «Είχα σχέση με άντρα 10 χρόνια μικρότερό μου»

«Χωρίσαμε γιατί...»

24 Νοεμβρίου 2023 08:19
Αποκαλυπτική η Κατερίνα Ζαρίφη: «Είχα σχέση με άντρα 10 χρόνια μικρότερό μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Ζαρίφη ήταν για άλλη μια φορά αποκαλυπτική μέσα από την εκπομπή της, αναφέροντας πως είχε σχέση με άντρα 10 χρόνια μικρότερό της.

Με αφορμή ένα ερώτημα στην εκπομπή της για μία σχέση με διαφορά ηλικίας, η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε πως με προηγούμενη σχέση της είχαν δέκα χρόνια διαφορά, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να προχωρήσουν μαζί γιατί από ένα σημείο και μετά είχαν διαφορετικά ενδιαφέροντα και δεν συμβάδιζαν.

«Και εγώ είχα σχέση με μικρότερο άντρα κατά 10 χρόνια. Για αυτό το κάνουμε κουβέντα, στην Ελλάδα μόνο έτσι γίνεται κουβέντα. Να είναι η γυναίκα μεγαλύτερη. Ήμασταν μαζί 5 χρόνια.

Χωρίσαμε γιατί δεν «τράβηξε» άλλο» αποκάλυψε η Κατερίνα Ζαρίφη. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο τωρινός της σύντροφος.

Δείτε το βίντεο

Δεν την «κουνάνε» τα αρνητικά σχόλια την Κατερίνα Ζαρίφη: «Τα έχω φάει σαν χαλβά σιμιγδαλένιο» (video)

Με χιουμοριστικό τρόπο αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς η Κατερίνα Ζαρίφη, σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Mega Καλημέρα».

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» για την καινούργια της εκπομπή στο Open, λέγοντας πως έχουν κάνει δύο πρόβες και έχει πάει πολύ καλά.

«Μακάρι να σας αρέσει η εκπομπή. Η εκπομπή θα είναι ένα εκπομπο-σίριαλ. Είχα άγχος όταν ήταν να βγω νωρίτερα, τώρα δεν έχω καθόλου. Μόνο δημιουργικό άγχος», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Τα αρνητικά σχόλια τα έχω φάει σαν χαλβά σιμιγδαλένιο. Τα έχω ακούσει όλα», συμπλήρωσε στις δηλώσεις της, που προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (20/10) από το Mega και την εκπομπή «Mega Καλημέρα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share