Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Η εγγονή μου θα είναι ευλογημένο παιδί, γεννήθηκε ανήμερα της Παναγίας» - Οι πρώτες δηλώσεις της Φιλαρέτης Κομνηνού για την μπέμπα του γιου της (video)

Σε πελάγη ευτυχίας όλη η οικογένεια

22 Νοεμβρίου 2023 10:01
«Η εγγονή μου θα είναι ευλογημένο παιδί, γεννήθηκε ανήμερα της Παναγίας» - Οι πρώτες δηλώσεις της Φιλαρέτης Κομνηνού για την μπέμπα του γιου της (video)
Από Εύη Κουρίδου

Στον κόσμο έφερε το πρώτο της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, η Δανάη Μιχαλάκη, χθες Τρίτη (21/11), σκορπώντας χαρά σε όλη την οικογένεια.

Οι ηθοποιοί έγιναν γονείς δύο χρόνια μετά τον γάμο τους στη Σύρο, όπου έγινε παρουσία στενών συγγενών και φίλων. Σήμερα, κρατούν στα χέρια τους τον κόσμο όλο.

Η πρώτη αντίδραση της Φιλαρέτης Κομνηνού για τη γέννηση της εγγονής της

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» συνάντησε την Φιλαρέτη Κομνηνού σε δημόσια έξοδό της, κατά την οποία δήλωσε ευτυχισμένη γιαγιά για τον ερχομό της μικρής.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Η μικρή γεννήθηκε ανήμερα της Παναγιάς (21/11) και νομίζω ότι θα είναι ένα ευλογημένο παιδί. Ευχαριστώ πολύ, νιώθω υπέροχα», είπε η μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου.

Περιμένουν πώς και πώς το μωρό τους: Γιώργος Παπαγεωργίου & Δανάη Μιχαλάκη έφτιαξαν το παιδικό δωμάτιο (video)

Για την πατρότητα που έρχεται μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Το ηθοποιός και η Δανάη Μιχαλάκη ανακοίνωσαν την ευχάριστη είδηση μέσα στο καλοκαίρι και έτσι πολύ σύντομα αναμένουν να ζήσουν το θαύμα της ζωής.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποκάλυψε, μάλιστα, πως όλα είναι έτοιμα για το νέο σπίτι, καθώς έχουν διαμορφώσει κατάλληλα το σπίτι τους, με εκείνον να αναλαμβάνει το κομμάτι των εργασιών.

«Μάλλον είμαι έτοιμος. Τόσο καιρό προσπαθώ να οργανώσω όλα τα του σπιτιού ας το πούμε έτσι. Αυτό το χέρι, το τι βίδα έχει σφίξει και το τι έπιπλο έχει φτιάξει, δεν το πίστευα στη ζωή μου... Όλοι οι φίλοι που είναι γονείς, και οι άντρες, μου λένε ότι όταν γεννηθεί θα αλλάξει όλη μου η ζωή. Περιμένω να δω, μάλλον θα γίνει, τι να πω», δήλωσε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share