Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Παντρεύονται! Αυτή είναι η αναγγελία του γάμου τους

Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι

14 Ιουλίου 2021 09:06
Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Παντρεύονται! Αυτή είναι η αναγγελία του γάμου τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δανάη Μιχαλάκη παντρεύεται επιτέλους τον εκλεκτό της καρδιάς της, που δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Αυτός είναι ο πρώτος γάμος της «Δρόσως» από τις «Άγριες Μέλισσες», ενώ για τον γνωστό ηθοποιό και γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού ο δεύτερος.

Όπως φαίνεται, το ζευγάρι είναι πολύ καλά στην προσωπική του ζωή κάτι που αποδεικνύεται και από την απόφασή των δύο νέων ηθοποιών να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με πολιτικό γάμο.

Οι δύο τους πρόκειται να παντρευτούν στην Σύρο, το νησί όπου κατάγεται η πρωταγωνίστρια των «Άγριων Μελισσών», σε κλειστό κύκλο και έχοντας στο πλευρό τους, τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Πριν από μερικές ημέρες δημοσιεύτηκε μέσα από τοπική εφημερίδα της Σύρου την Κοινή Γνώμη, η αναγγελία του γάμου τους.

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας και το ίδιο φαίνεται πως θα κάνουν και με τον γάμο τους.

Η αναγγελία του γάμου τους

Μιχαλάκη Παπαγεωργίου αναγγελία γάμου

Άγριες Μέλισσες: Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Κουκουράκη

Με ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιάννης Κουκουράκης έκανε γνωστό πως έχασε μια πολύ καλή του φίλη.

«Σήμερα είναι μια μέρα μουδιασμένη. Μια μέρα Βαριά. Σήμερα σε αποχαιρετούμε. Και δεν το πιστεύουμε. Χρυσούλα μας. Κορίτσι μου καλό και αγαπημένο. Αγαπημένο μας πλάσμα. Χρυσούλα μου, καλό σου ταξίδι φιλαράκι μου. Ήταν μεγάλη μου τιμή να είσαι το φιλαράκι μου. Μεγάλη. Πολύ. Όσοι σε ξέρουμε, το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό. Ήταν μεγάλη τύχη να είσαι κομμάτι της ζωής μας. Και θα είσαι. Γιατί οι φιλίες κρατούν για πάντα Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές μας. Και εκείνη την κουβέντα που κάναμε σπίτι μου, όταν ανταμώσαμε. Πόσο γελάσαμε τότε. Σήμερα χάσαμε ένα δικό μας παιδί-διαμάντι. Μια ψυχάρα, τόσο ροκ, όσο λίγες. Έναν υπέροχο άνθρωπο. Καλό δρόμο φιλαράκι μου προς το φως, γιατί μόνο προς τα εκεί θα μπορούσες να πας. Μόνο στο φως. Σε αγαπάμε πολύ. Πάρα πολύ Χρυσούλα μου. Φιλαράκι μου καλό. Όχι αντίο», έγραψε ο Γιάννης Κουκουράκης που πρωταγωνιστεί στις Άγριες Μέλισσες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share