Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πένθος για τον Θοδωρή Αθερίδη - Το συγκλονιστικό μήνυμά του

Δύσκολες ώρες για τον γνωστό ηθοποιό

9 Ιουλίου 2021 09:45
Πένθος για τον Θοδωρή Αθερίδη - Το συγκλονιστικό μήνυμά του

Θλίψη για τον Θοδωρή Αθερίδη, καθώς με ανάρτησή του στο Facebook γνωστοποίησε πως ένα πολύ δικό του άτομο «έφυγε» από τη ζωή.

Ο γνωστό ηθοποιός αν περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές που έζησε δίπλα στον εκλιπόντα, δεν αποκάλυψε την ταυτότητά του.

θοδωρής αθερίδης πένθος

«Μια λύπη μας σκέπασε στην είδηση του θανάτου σου. Δεν ξαφνιαστήκαμε καθώς το περιμέναμε, αφού τις τελευταίες μέρες πήρε άσχημη τροπή η κατάσταση σου.. Σαν να γύρισε η κλεψύδρα και σε περιμέναμε. Είδες που σου μιλάω σαν να με ακούς; Το πιο αστείο είναι που σε κανέναν δεν ηχεί περίεργο. Άλλωστε την ώρα του αποχαιρετισμού το έκαναν όλοι. Σου μίλαγαν καθώς σε παράχωναν οι υπάλληλοι του κοιμητηρίου. Η Κατερίνα μάλιστα μια στιγμή πριν, έσκυψε σε φίλησε στο στόμα και σου ψιθύρισε στο αυτί, ποιος ξέρει τι..

Μετά μέτρησα τις φτυαριές.. Σαράντα όλες κι όλες. Έτσι έκλεισε η περίπτωση με την σορό σου. Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί η στιγμή της ταφής, η ώρα της καθόδου, είναι πιο συνταρακτική από την ώρα του θανάτου. Λες κι η είδηση του θανάτου είναι μια πληροφορία, αλλά η τελετή είναι το σινιάλο για να ξεκινήσει το πένθος. Αυτό βεβαιώνεται κι από το γεγονός πως κάποιοι άνθρωποι δεν πηγαίνουν στις κηδείες γιατί φοβούνται τον πόνο τους. Δεν ξέρω πως καταλαβαίνουμε ο καθένας τον εαυτό του. Νομίζω πως δεν τον καταλαβαίνουμε.

Να που ο χαμός σου μου έδωσε τροφή για σκέψη.. Τι άσχημη φράση. Παλεύουμε να αδειάσει το μυαλό κι έρχεται τροφή για σκέψη. Θέλω να σου εκμυστηρευτώ κάτι… Ζήλεψα. Σε ζήλεψα χτες.. Σε ζήλεψα που η Κατερίνα σου μίλησε στο αυτί... Μπορεί να είναι κι ότι χειρότερο μου έχει συμβεί. Να ζηλεύω έναν πεθαμένο. Μην παραξενεύεσαι που σου μιλάω.. Έχω ανάγκη να είσαι με έναν τρόπο ζωντανός.. Γιατί αλλιώς δεν με αντέχω…».

Μια λύπη μας σκέπασε στην είδηση του θανάτου σου. Δεν ξαφνιαστήκαμε καθώς το περιμέναμε, αφού τις τελευταίες μέρες πήρε ...

Posted by Thodoris Atheridis on Thursday, July 8, 2021

Δυσάρεστα νέα για τον Θοδωρή Αθερίδη: Τέλος και από την εκπομπή στο ραδιόφωνο

Άσχημα είναι τα νέα για τον Θοδωρή Αθερίδη, με τον γνωστό ηθοποιό να ολοκληρώνει τη θητεία του και στο ραδιόφωνο, μετά το τέλος της συνεργασίας του με το Mega.

Σύμφωνα με το tinasmess.gr ο ηθοποιός, που πρόσφατα είχε κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη, ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με το ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος 104,6, όπου έκανε εκπομπή 13:00 με 14:00 δίνοντας τη σκυτάλη στο μεσημεριανό μαγκαζίνο του σταθμού.

Θοδωρής Αθερίδης: Τελείωσε και από τη ραδιοφωνική του εκπομπή

Σημειώνεται πως πρόωρο φινάλε είχε και η εκπομπή του ηθοποιού στο Mega «Έλα και θα δεις», η οποία είχε ξεκινήσει στις 16 του περασμένου Δεκέμβρη.

Τα νούμερα της τηλεοπτικής εκπομπής δεν ήταν αυτά που περίμενε το κανάλι και έτσι η συνεργασία του με το Mega έληξε άδοξα.

Αποκλείεται: Αυτή είναι η ηλικία του Θοδωρή Αθερίδη

Άφωνοι μείναμε μόλις μάθαμε την ηλικία του Θοδωρή Αθερίδη, ο οποίος είχε χθες (3/5) τα γενέθλιά του. Πόσο χρονών έγινε ο αγαπημένος ηθοποιός, που έχει συμμετάσχει σε πολλές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης;

Γενέθλια είχε ο ηθοποιός και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ποια είναι η ηλικία του, αλλά φυσικά και το ζώδιό του. Διαβάστε περισσότερα για τον Θοδωρή Αθερίδη στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share